Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ξεκινάω ενέσεις! Έχω...» - Αγωνία για την εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη

«Έπαιρνα μέχρι τώρα ειδικά χαπάκια»

11 Νοεμβρίου 2022 08:24
«Ξεκινάω ενέσεις! Έχω...» - Αγωνία για την εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη να βρισκόταν Αθήνα, στο σπίτι της στον Διόνυσο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και να στόλιζαν το χριστουγεννιάτικό τους δέντρο αλλά εδώ και λίγα 24ωρα βρίσκεται ξανά στην πόλη της, την Θεσσαλονίκη και μάλιστα το πρώτο πράγμα που έκανε πατώντας το πόδι της εκεί ήταν να επισκεφθεί τον γυναικολόγο της.

Μετά από μερικές εξετάσεις, και όταν γύρισε σπίτι, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα story στο οποίο δεν ανέφερε και τόσο... ευχάριστα πράγματα.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη

«Εντωμεταξύ πήγα στον γυναικολόγο και ένα update εγκυμοσύνης που δεν μου άρεσε καθόλου, έχω θρομβοφιλία, δεν το έχω πει. Δεν με πειράζει γενικά κάπου, αλλά τώρα με το μπεμπάκι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί.

Έπαιρνα μέχρι τώρα ειδικά χαπάκια, για να μην πήξει το αίμα, γιατί αυτό είναι θρομβοφιλία, ένα ενδεχόμενο να πήξει το αίμα και να μην μπορεί να τρέφεται η έγκυος και το μπεμπάκι, αν τα λέω και σωστά.

Απλά και λαϊκά, από αύριο ξεκινάω κάθε ημέρα να κάνω ενέσεις στην κοιλιά μου και δεν μου άρεσε καθόλου. Στεναχωρήθηκα. Θα σας ενημερώσω για... δείτε το βίντεο με όσα αναφέρει η εηυμονούσα Ιωάννα Τούνη στο youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share