Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σπάραξε ο Σταμάτης Φασουλής για τον Γιώργο Μαρίνο: «Δεν ξέρω αν τον...»

Τι ανέφερε για το φίλο του;

10 Νοεμβρίου 2022 20:35
Σπάραξε ο Σταμάτης Φασουλής για τον Γιώργο Μαρίνο: «Δεν ξέρω αν τον...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σταμάτης Φασουλής παραχώρησε συνέντευξη στο Spirto και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Γιώργο Μαρίνο, αφού στο παρελθόν τους ένωνε μεγάλη φιλία.

Όλοι οι καλλιτέχνες φίλοι του τον έχουν χάσει, ανάμεσά τους και ο Σταμάτης Φασουλής που παλιότερα τον έβλεπε, όμως τώρα έχει χάσει τα ίχνη του. Με την ευκαιρία δείτε τι αποκάλυψε ο Γιώργος Μαρίνος για την ερωτική του ζωή.

Ο μεγάλος ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε μεταξύ άλλων:

Σταμάτης φασουλής γιώργος μαρίνος

«Δυστυχώς δεν τον βλέπω πια τον Γιώργο, τον έχω χάσει. Δεν ξέρω, έχω πολύ καιρό να μάθω νέα του. Πήγε σε μια κλινική αποκατάστασης που ήταν κοντά στο σπίτι μου και τον έβλεπα σχεδόν κάθε μέρα, αλλά μετά έχασα τα ίχνη του. Κατάλαβα ότι δεν ήθελε. Νόμιζε ότι εγώ τον αναγκάζω να είναι εκεί. Τον καταλαβαίνω τώρα, αλλά έπρεπε να είναι εκεί. Γιατί τώρα δεν ξέρω αν τον φροντίζουν, σε ένα σπιτάκι έμαθα ότι μένει. Δεν ξέρω καν αν παίρνει τα φάρμακά του. Δεν έχω καμία επαφή», είπε ο Σταμάτης Φασουλής στο Spirto.

Σχέση ζωής για την Κατιάνα Μπαλανίκα: «Ήμουν ένας μεγάλος έρωτας για τον Γιώργο Μαρίνο»

Άκρως αποκαλυπτική υπήρξε πασίγνωστη ηθοποιός, η οποία μίλησε για τον έρωτά της με τον Γιώργο Μαρίνο, αναφέροντας τη στάση του ιστορικού παρυσιαστή.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή Τετ α Τετ στον Alpha Κύπρου. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον Γιώργο Μαρίνο, για τον οποίο έγινε και λόγος σχετικά με την εξαφάνισή του.

Η αναφορά στον έρωτα με τον Γιώργο Μαρίνο

«Ήμουν ένας μεγάλος έρωτας για τον Γιώργο Μαρίνο. Ήταν μία σχέση ζωής παράλληλη. Ήταν εκείνος που κάτι έβλεπε σε μένα. Από μέρους μου, τον θαύμαζα πολύ» ανέφερε η Κατιάνα Μπαλανίκα και σημείωσε για τη «μετάβαση» στη σχέση τους, να γίνουν δηλαδή από σύντροφοι, φίλοι: «Κάναμε πολλά χρόνια να μιλήσουμε. Έπιασε φωτιά ο Βουτζάς και τον πήρα τηλέφωνο για να μάθω τι γίνεται. Και μου λέει “τώρα που με πήρες εσύ τηλέφωνο, δεν με ενδιαφέρει φωτιά και μπούρμπερη” να γίνει. Και έτσι άρχισε η φιλία μας».

«Ο Γιώργος Μαρίνος με προστάτευε όσο ήμασταν στη νύχτα. Ένας μου έδωσε κάποια στιγμή ένα λουλούδι και τον έδιωξε από το μαγαζί. Ένας άλλος κάτι έκανε και κόντεψε να ρίξει την πόρτα του καμαρινιού» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share