Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Έχω ένα πολύ σκοτεινό κομμάτι με το οποίο παλεύω...»: Άσχημες εξελίξεις για την Δάφνη Λαμπρόγιαννη

Τι αποκάλυψε για τη ζωή της;

10 Νοεμβρίου 2022 19:50
«Έχω ένα πολύ σκοτεινό κομμάτι με το οποίο παλεύω...»: Άσχημες εξελίξεις για την Δάφνη Λαμπρόγιαννη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της, ωστόσο ποτέ δεν απασχολεί τον χώρο των media.

Η ίδια δεν αρέσκεται στο να δίνει συνεντεύξεις, ενώ θα μπορούσαμε να πούμε πως της προκαλεί δυσφορία η τόση έκθεση που παίρνει λόγω επαγγέλματος.

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στο «Βήμα», η Δάφνη Λαμπρόγιαννη είχε μιλήσει για το σκοτεινό της κομμάτι, αλλά και την απόκρυψη στοιχείων της προσωπικής της ζωής.

Δείτε επίσης: Πάνω από 50: Αυτή είναι η ηλικία της Δάφνης Λαμπρόγιαννη - Δεν της φαίνεται καθόλου!

 Άσχημες εξελίξεις για την Δάφνη Λαμπρόγιαννη

Οι περισσότεροι με τους οποίους έχω μιλήσει για εσένα έχουν την άποψη πως είσαι ένας πολύ χαρούμενος και φωτεινός άνθρωπος που έχει λυμένα όλα του τα προσωπικά θέματα. Επειδή θεωρώ πως όλοι μας εκείνο που δείχνουμε είναι η κορυφή ενός παγόβουνου και το μέρος που δεν φαίνεται ίσως κρύβει απίστευτη σκοτεινιά, θα μου αποκαλύψεις κάποιο σκοτεινό κομμάτι;

«Θα σου πω μόνο πως έχω ένα πολύ σκοτεινό κομμάτι με το οποίο παλεύω συνέχεια. Είμαι σε μια αδιάκοπη, ατελείωτη, εικοσιτετράωρη μάχη με αυτό το σκοτεινό κομμάτι. Αν για κάτι είμαι περήφανη και θεωρώ πως έχει αξία στη ζωή, είναι πως δεν τα έχω παρατήσει ποτέ σε αυτή τη μάχη. Αλλά ποιος δεν έχει ένα σκοτεινό κομμάτι; Ας μην κλείνουμε τα μάτια και κάνουμε πως δεν βλέπουμε. Υπάρχει παντού γύρω μας. Καμαρώνω τους γενναίους που δεν του παραδίνονται».

Θεωρείς ότι όλοι μας είμαστε ένα κλικ από το να κάνουμε κάτι για το οποίο θα ακουστεί μετά η φράση: «Φαινόταν μια χαρά, δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα»;

«Ετσι ακριβώς!».

Είσαι κοντά σε αυτές τις κόκκινες γραμμές;

«Πρέπει να μπορείς να κατανοείς τι είναι αυτό που σου συμβαίνει κάθε φορά. Τα αντιμετωπίζω κάπως πιο συνειδητά και ως εκ τούτου ίσως να μην είμαι ικανή να σας κάνω τόσο μεγάλες εκπλήξεις. Αλλά κρατάω και μικρό καλάθι…».

Ετσι που σε ακούω, σκέφτομαι πως συνεχίζεις μια πλούσια παράδοση στο ελληνικό θέατρο, όπου άνθρωποι οι οποίοι χάρισαν απλόχερα το κέφι και το γέλιο δεν ήταν ακριβώς έτσι στη ζωή τους.

«Αυτό είναι πολύ σύνηθες στους ανθρώπους της κωμωδίας. Είναι η ισορροπία σου».

Τι από τα δύο θρέφει το άλλο; Επέλεξες κωμωδία γιατί ήσουν έτσι ή είσαι έτσι για να «ξορκίσεις» την κωμωδία;

«Νομίζω το πρώτο. Είσαι ήδη κάπως και βρίσκεις έναν τρόπο να τα βγάλεις πέρα».

Περνάς καλύτερα στην κωμωδία ή αναλαμβάνοντας έναν σπουδαίο ρόλο μη κωμικό;

«Περνάς καλύτερα και είναι και λυτρωτικό. Επίσης στην κωμωδία πληρώνεσαι αμέσως, το γέλιο είναι άμεσο, δεν το περιμένεις αργότερα».

Είσαι σε μια καλή φάση της ζωής σου αυτόν τον καιρό;

«Κοροϊδεύω συνέχεια τον εαυτό μου με αυτό. Ρωτάω μόνη μου: «Συγγνώμη, ρε κοπελιά, και πότε ήσουν καλά δηλαδή;». Δεν μπορώ να θυμηθώ κάποια εποχή που δεν ζοριζόμουν, απλά υπάρχουν μέρες που αισθάνομαι πως υπάρχει κάποια σχετική αρμονία με τη σκοτεινιά που σου έλεγα. Κάτι λίγο δύσκολο όταν αυτό το σκοτεινό κομμάτι είναι πολύ δυνατό και είναι αυτό που σε καθορίζει τελικά. Ας το πούμε με το όνομά του, κατάθλιψη λέγεται και είναι μια συγκεκριμένη ασθένεια. Οταν αυτό σε καθορίζει, τότε καλά-καλά δεν είσαι ποτέ. Το μόνο που ελπίζεις μεγαλώνοντας είναι να χαίρεσαι κάποια πράγματα για τα οποία έχεις παλέψει σκληρά όλα αυτά τα χρόνια. Και αν δεν κάνεις και τρελά όνειρα και εναρμονίζεσαι όσο μπορείς με τα πράγματα, τότε μπορεί να υπάρχουν και στιγμές που περνάς πραγματικά καλά».

Είσαι από τους ελάχιστους ανθρώπους ανάλογης δημοτικότητας που δεν είναι σχεδόν τίποτε γνωστό για την προσωπική τους ζωή. Αν είσαι παντρεμένη, αν έχεις παιδιά…

«Ναι, γιατί ποτέ δεν έχω απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις. Δεν μιλούσα σε αδιάκριτους».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share