Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023

Ξέσπασμα Κατερίνας Καινούργιου για την προσωπική της ζωή: «Δεν τα φτιάχνω με παντρεμένους ή υπερήλικες»

Γιατί ξεσπάθωσε η παρουσιάστρια;

10 Νοεμβρίου 2022 18:26
Ξέσπασμα Κατερίνας Καινούργιου για την προσωπική της ζωή: «Δεν τα φτιάχνω με παντρεμένους ή υπερήλικες»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της την Πέμπτη (10/11). Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια θα ήθελε να βρει κάποιον να κάνει σχέση ωστόσο επισήμανε πως δεν τα φτιάχνει με παντρεμένους ή υπερήλικες. Με την ευκαιρία δείτε τι έλεγε για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο πριν το χωρισμό τους.

Με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής άνοιξε μία συζήτηση για πιθανά κουίζ που αφορούν την ίδια. Πρωταγωνίστρια στο κουίζ, το οποίο σχολίασαν στο «Super Κατερίνα» αυτό ήταν μία πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία υπήρξε τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση.

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε με το πάνελ της εκπομπής της τη συγκεκριμένη περίπτωση ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάνει κάτι επιλήψιμο για να γίνει η ίδια κουίζ. «Εγώ αλήθεια σας λέω. Αν θέλετε να βάλετε ένα κουίζ για μένα, βάλτε το. Δεν έχω πρόβλημα. Βάλτε το, δεν έχω» ανάφερε αρχικά η παρουσιάστρια για να της απαντήσει με χιούμορ η συνεργάτιδά της Έλενα Πολυκάρπου: «Φεύγω πάνω και πάω να ετοιμάσω κουίζ. Σε πέντε λεπτά κατεβαίνω κάτω».

Και τότε η παρουσιάστρια σχολίασε πως είναι ελεύθερη αυτό το διάστημα αλλά θα ήθελε να έχει κάποια σχέση: «Δεν έχω τίποτα επιλήψιμο στη ζωή μου. Ελεύθερη είμαι, ό,τι θέλω μπορώ να κάνω. Με παντρεμένους δεν τα φτιάχνω, με υπερήλικες δεν τα φτιάχνω. Λέω ότι δεν έχω κάτι επιλήψιμο στη ζωή μου για να φοβάμαι. Μία χαρά είμαι. Μακάρι να βρω κάποιον».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share