Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πιστό αντίγραφο του Αντώνη Νικοπολίδη: Αυτός είναι ο 22χρονος γιος του, Γιάννης (photos)

Σαν...φωτοτυπίες!

10 Νοεμβρίου 2022 17:16
Πιστό αντίγραφο του Αντώνη Νικοπολίδη: Αυτός είναι ο 22χρονος γιος του, Γιάννης (photos)
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι ίσως ο πιο γνωστός Έλληνας τερματοφύλακας, το όνομα του οποίου βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου με την κατάκτηση του Euro πριν 18 χρόνια!

Μεγάλωσε στη Βίγλα, ένα παραθαλάσσιο χωριό της Άρτας και πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ΑΕ Βίγλας, με την οποία αγωνίστηκε στις διοργανώσεις της τοπικής ΕΠΣ Άρτας. Ξεκίνησε ως επιθετικός, όμως λόγω έκτακτης ανάγκης (ο ίδιος έχει αναφέρει πως άλλαξε θέση με τον συνονόματο ξάδερφό του την ημέρα εκείνη που παντρευόταν) αγωνίστηκε μια φορά ως τερματοφύλακας, θέση στην οποία τελικά καθιερώθηκε.

Η πρώτη του επαγγελματική ομάδα ήταν η Αναγέννηση Άρτας, από την οποία αποχώρησε το 1989 για να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, σε ηλικία 18 ετών.

Αντώνης νικοπολίδης νέος

Η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό έγινε λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του Euro 2004 και ο ίδιος πήρε για πρώτη φορά δημόσια θέση, δηλώνοντας πως η διοίκηση του Παναθηναϊκού του φέρθηκε αντιεπαγγελματικά και για τον λόγο αυτό δεν είχε κανέναν ηθικό ενδοιασμό να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού.

Από το 2000 είναι παντρεμένος με την πρώην καλαθοσφαιρίστρια Βάσω Στασινού και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τον Γιάννη (γενν. 2000) και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα (γενν. 2006).

Η μεγάλη ομοιότητα με τον πρωτότοκο γιο του

Ο γιος του Αντώνη Νικοπολίδη, ο Γιάννης αποχώρησε από την Ακαδημία του Ολυμπιακού, προκειμένου να βρεθεί για σπουδές στις ΗΠΑ.

Ο 18χρονος Γιάννης Νικοπολίδης ζει πλέον στην Ουάσινγκτον καθώς φοιτά στο Πανεπιστήμιο του Τζόρτζταουν.

Με μαμά και μπαμπά αθλητές, ο Γιάννης Νικοπολίδης ήταν σίγουρο πως δεν θα ακολουθούσε διαφορετική πορεία.

Ο νεαρός τερματοφύλακας είναι στην Ακαδημία του Ολυμπιακού από το 2014 και φέτος είναι μέλος της Κ20, ενώ τον περασμένο Γενάρη υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.

Η μητέρα του, Βάσω Στασινού, ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία του Γιάννη όταν ήταν μωρό και μία από το σήμερα που είναι φοιτητής.

Φυσικά είναι πάντα δίπλα στο πατέρα του.

Δείτε τη δημοσίευση στο Instagram



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share