Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ για τη Ζήνα Κουτσελίνη: «Μου έστειλαν ότι έβλεπα ερωτικά βίντεο & ότι με είχαν σε προσωπικές στιγμές!» (Video)

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια

10 Νοεμβρίου 2022 15:47
Σοκ για τη Ζήνα Κουτσελίνη: «Μου έστειλαν ότι έβλεπα ερωτικά βίντεο & ότι με είχαν σε προσωπικές στιγμές!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια νέα ηλεκτρονική απάτη μέσω της οποίας άγνωστοι επιχειρούσαν να εκβιάσουν ανυποψίαστους πολίτες, αποκαλύφθηκε από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ζήνα Κουτσελίνη, διηγήθηκε μάλιστα μια προσωπική περιπέτεια που βίωσε πριν από μερικά χρόνια όταν της ζήτησαν χρήματα για να μην δημοσιεύσουν δήθεν ερωτικές της στιγμές. Ενώ, ο εκνευρισμός του Θανάση Κατερινόπουλου για ένα θέμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έκανε τη Ζήνα Κουτσελίνη να «πειράξει» τον απόστρατο αξιωματικό της ΕΛΑΣ για το πόσο «αυστηρός» της φαίνεται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κύκλωμα επιτήδειων άδραξε την ευκαιρία λόγω των συνεχόμενων υποθέσεων παιδικής κακοποίησης και πορνογραφίας που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας και επιχείρησε να αποκομίσει κέρδη από ανυποψίαστους πολίτες με ένα καλοστημένο σχέδιο.

Μέσω προειδοποιητικών e-mail που στέλνουν σε τυχαίους πολίτες, τους ενημερώνουν ότι έχει καταγραφεί η δράση τους σε κυκλώματα που σχετίζονται με παιδεραστία και παιδική πορνογραφία στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, επικαλούνται εισαγγελική εντολή και τους καλούν να βρεθούν άμεσα ενώπιον της δικαιοσύνης προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις, εκτός κι αν τους καταβάλουν ένα υψηλό ποσό τότε θα αποφύγουν τον διασυρμό και η υπόθεσή τους δεν θα πάρει διαστάσεις.

Στη δικαστική κλήση που φέρει το σήμα της ελληνικής και κυπριακής αστυνομίας, έχει δήθεν ως αποστολέα τον πρόεδρο της Europol και υπογράφεται από τον υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Το κύκλωμα εκμεταλλεύεται τον σάλο που έχει ξεσπάσει τελευταία με τις υποθέσεις παιδικής κακοποίησης και πορνογραφίας προσπαθώντας να πανικοβάλει τους ανυποψίαστους πολίτες για να τους αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά.

Η Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε και μια προσωπική της εμπειρία που είχε βιώσει πριν από μερικά χρόνια.

«Παλιότερα μου είχαν στείλει e-mail ότι είχα μπει σε porn βίντεο και ζητούσαν χρήματα για να μην δημοσιεύσουν τις εικόνες, που ουσιαστικά έλεγαν ότι όταν ήμουν εγώ μπροστά στον υπολογιστή και έβλεπα αυτά τα βίντεο, μια κάμερα κατέγραφε τις δικές μου ερωτικές σκηνές», είπε η παρουσιάστρια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share