Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έσκασαν τα ευχάριστα για την Ρένα Μόρφη - Αυτό είναι το νέο επαγγεμματικό βήμα της τραγουδίστριας

Είναι επίσημο!

10 Νοεμβρίου 2022 15:16
Έσκασαν τα ευχάριστα για την Ρένα Μόρφη - Αυτό είναι το νέο επαγγεμματικό βήμα της τραγουδίστριας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με δύο νέα special guest stars επιστρέφει την Παρασκευή (11/11) η κωμική σειρά της ΕΡΤ "Τα Νούμερα". Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Ρένα Μόρφη εισβάλλουν στην "Μάντρα" του Φοίβου Δεληβοριά. Με την ευκαιρία, δείτε ποιός ήταν ο πεθερός της Ρένας Μόρφη.

Περίληψη επεισοδίου (11/11)

Ο Τζόναθαν (Mιχάλης Σαράντης) προσπαθεί να μάθει στον Φοίβο Δεληβορια χορό και τα αποτελέσματα είναι τραγικά. Δεν μπορεί να καταλάβει πώς έγραψε το τραγούδι «Όταν σου χορεύω» ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του. Του επιβάλλει μια βραδιά στη «Μάντρα» με τη Ρένα Μόρφη. Ο Φοίβος δεν θέλει καθόλου χωρίς να εξηγεί το γιατί. Αντιπροτείνει τον Θοδωρή Μαραντίνη από τους Onirama και τελικά ο Τζόναθαν φέρνει και τους δύο. Τελικά αποκαλύπτεται ότι ο Φοίβος και η Ρένα έχουν παρελθόν και δεν αντέχουν ο ένας τον άλλον. Αποκαλύπτεται επίσης ότι παρελθόν, με τον… ελληνικό στρατό έχει και ο Θοδωρής.

Ο συνταγματάρχης Πειθαρχίδης (Γιάννης Ζουγανέλης) ανακαλύπτει πως ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι ανυπότακτος 18 χρόνια και περικυκλώνει τη «Μάντρα» για να τον συλλάβει την ώρα του live. Ο Θανάσης (Θ.Αλευράς) παθαίνει εμμονή με τις κλακέτες και τον Φρεντ Αστέρ και ο Χάρης (Χάρης Χιώτης) εξομολογείται τον πόνο του για τον χαμένο του πατέρα. Στο live θα γίνουν άπειρα ξεκαθαρίσματα, με το παρελθόν και με την…πατρίδα και τα πράγματα θα σώσουν η Δανάη, η Σοφία Βέμπο και ο…Bloody Hawk!

Έσκασαν τα ευχάριστα για την Ρένα Μόρφη - Αυτό είναι το νέο επαγγεκματικό βήμα της τραγουδίστριας

Στέφανα σε εξωτικό προορισμό για την Ρένα Μόρφη: Αυτή είναι η χώρα-έκπληξη που έγινε ο μαγικός της γάμος

Η ζωή της Ρένας Μόρφη έχει αλλάξει σημαντικά μιας και έφερε στη ζωή το πρώτο της παιδάκι, ένα υπέροχο κοριτσάκι που έχει γεμίσει ευτυχία τόσο την ίδια όσο και τον αγαπημένο της σύζυγο, Ορέστη Φαληρέα.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει αποφασίσει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι σπάνια τους βλέπουμε σε κοινές εμφανίσεις.

Ποιος είναι ο σύζυγος της Ρένας Μόρφη, Ορέστης Φαληρέας

Ο Ορέστης Φαληρέας, ίδρυσε μαζί με τον αδερφό του, Λύσσανδρο, το αγαπημένο συγκρότημα Imam Baildi.

Η ιδέα των πειραματισμών με remixes ελληνικών τραγουδιών από τις δεκαετίες του ’40, του ’50 και του ’60 έγιναν πραγματικότητα κάτω από τον μανδύα των Imam Baildi το 2007.

Και ενώ η Ρένα Μόρφη έκανε σόλο καριέρα ως Σούλη Ανατολή, ήταν το 2010 όταν έγινε μέλος των Imam Baildi ως βασική τραγουδίστρια του συγκροτήματος. «Η συνεργασία προέκυψε από ερωτική απογοήτευση. Αφού είχε ολοκληρωθεί η συνεργασία με τον Φοίβο Δεληβοριά, χτύπησε το τηλέφωνο. Τα παιδιά ήθελαν πολύ άμεσα μία τραγουδίστρια» είχε αναφέρει στη συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό 93,2 σχεδόν έναν χρόνο πριν. Τελικά, όλα για κάποιον λόγο γίνονται.

Ορεστης Φαληρεας και Ρενα Μορφη

Η εξομολόγηση για τον γάμο τους

Η Ρένα Μόρφη, σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε δηλώσει για τον αγαπημένο της σύζυγο: «Παντρευτήκαμε το 2016 στην Αβάνα. Δεν ήταν μια τυπική ημέρα, αλλά μια θαυμάσια ανάμνηση και μια γλυκιά εμπειρία για εμάς και τους λιγοστούς φίλους που την έζησαν μαζί μας. Γενικά μου αρέσει να κάνω αντισυμβατικά πράγματα, όπως τα ορίζω εγώ και όχι όπως μου τα επιβάλλουν.

Με την Καραϊβική έχω μια οικειότητα, την οποία δεν μπορώ να αιτιολογήσω. Μάλλον εκεί έζησα στην προηγούμενη ζωή μου αφού στον Βόλο, δεν έχουμε φοίνικες και καρύδες! Οπότε, όσο παράδοξο και αν ακούγεται, ήθελα να βιώσω εκείνη την ημέρα στη βάση μου. Δεν θα το έκανα, για παράδειγμα στο Πήλιο, γιατί δεν το νιώθω τόσο σπίτι μου, όσο την Καραϊβική».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share