Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τα αισθήματα... αμοιβαία: Αυτή ήταν στην αρχή η σχέση της Άννας Βίσση με την Αννίτα Πάνια όταν έμαθε για το ειδύλλιο με τον Καρβέλα

Πολλή... Σουηδία ανάμεσά τους

10 Νοεμβρίου 2022 14:39
Τα αισθήματα... αμοιβαία: Αυτή ήταν στην αρχή η σχέση της Άννας Βίσση με την Αννίτα Πάνια όταν έμαθε για το ειδύλλιο με τον Καρβέλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Καρβέλας είναι ο άνθρωπος, που αποτελεί τον κοινό παρονομαστή της Αννίτας Πάνια και της Άννας Βίσση, έχοντας παντρευτεί με αμφότερες και αποκτώντας από ένα παιδί.

Η τραγουδίστρια ήταν παντρεμένη με τον καλλιτέχνη από το 1983 μέχρι το 1992. Έπειτα χώρισαν, κράτησαν εξαιρετικές σχέσεις και στη συνέχεια ο Καρβέλας παντρεύτηκε την Πάνια το 2010. Το 2016, όμως, χώρισαν και εκείνοι, αλλά αυτό δεν τους απέτρεψε από το να παραμείνουν φίλοι, αν και υπήρξε και μια μικρή κόντρα μεταξύ τους για τα περιουσιακά.

Όσο για τις δύο γυναίκες; Σε μια κατάσταση που αναδύει... σκανδιναβική εσάνς, οι δυο τους από πολύ νωρίς είχαν εκπληκτικές σχέσεις. Δεν είναι τυχαίο, δε, ότι η Άννα ήταν εκείνη, που διάλεξε τις βέρες του γάμου τους.

Η... φοβερή ατάκα της Αννίτας

Η εξαιρετική του σχέση φάνηκε και τον Οκτώβριο του 2021, όταν η καλλιτέχνιδα έκανε ποδαρικό στην νέα τότε εκπομπή στο Open για την παρουσιάστρια και επί τη ευκαιρία μίλησαν για τον κοινό τους πρώην.

«Εγώ παντρεύτηκα τον Καρβέλα και τη Βίσση μαζί, χώρισα από τον Καρβέλα αλλά από σένα δεν έχω χωρίσει... Θέλω να σου θυμίσω κάτι. Εμφανίζεται στο σπίτι και μου έφερε κάτι βέρες, που αγόρασες εσύ και λέω τι είναι αυτό πανηγύρι που μου ετοιμάζουν; Ήταν και τεράστιες και μου λέει 'να στη φορέσω για να παντρευτούμε και την πήραμε με την Αννούλα», είπε η Αννίτα Πάνια για τον τρόπο με τον οποίο έφερε ο πρώην σύζυγός της τις βέρες με τις οποίες θα παντρευόντουσαν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share