Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σπύρος Μπιμπίλας σε Γιώργο Μάγκα: «Ήρθε η ώρα σου...» - Έλυσαν την παρεξήγησή τους μέσα από μία επική... διαφήμιση (Video)

Απολαυστική στιγμή!

10 Νοεμβρίου 2022 14:38
Σπύρος Μπιμπίλας σε Γιώργο Μάγκα: «Ήρθε η ώρα σου...» - Έλυσαν την παρεξήγησή τους μέσα από μία επική... διαφήμιση (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σπύρος Μπιμπίλας και Γιώργος Μάγκας φαίνεται πως έλυσαν την παρεξήγησή τους, μετά την ανάρτηση του πρώτου που υποστήριζε πως ο δεύτερος έφυγε από την ζωή! Παράλληλα, σάλος επικρατεί τις τελευταίες ημέρες με τον "θάνατο" της Μίνας Αδαμάκη και την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Μάγκας είχε δηλώσει δημόσια πως σκέφτεται να κάνει μήνυση στον πρόεδρο του ΣΕΗ, ενώ ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε ζητήσει συγγνώμη κάνοντας γνωστό πως είχε πέσει θύμα παραπληροφόρησης.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας συνάντησε τον Γιώργο Μάγκα και την αγαπημένη του Τζούλη σε ένα επικό διαφημιστικό της εταιρείας «Κωτσόβολος», αφήνοντας πίσω τους το ατυχές περιστατικό. Ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Γιώργος Μάγκας διακωμωδούν, μάλιστα, στο σχετικό σποτ το λάθος του ηθοποιού το περασμένο καλοκαίρι όταν αναπαρήγαγε λανθασμένα ότι πέθανε ο Γιώργος Μάγκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

«Φίδι κολοβό!» - Πανδαιμόνιο στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με τον Σπύρο Μπιμπίλα

Φοβερή ένταση υπήρξε στο δικαστήριο για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη με τον Σπύρο Μπιμπίλα, με φίλους του πρώτου να τον φωνάζουν «φίδι» και τον ηθοποιό να τονίζει, ότι δεν μπορεί να πει ψέματα.

Είχε προηγηθεί η διακοπή της κατάθεσης του προέδρου του ΣΕΗ όταν στην δικαστική αίθουσα η ένταση χτύπησε «κόκκινο». Αφορμή στάθηκε η αναφορά του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορούμενου Μιχάλη Δημητρακόπουλου ότι η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, για τον οποίο υπήρξε μια φοβερή στιγμή εκτός δικαστηρίου, διαψεύδει το μάρτυρα σχετικά με τις αναφορές του για σχέση που φέρεται να είχε συνάψει ο Πέτρος Φιλιππίδης με την κοπέλα του γιου του.

Η ένταση τη στιγμή της κατάθεσης του Μπιμπίλα

Μ. Δημητρακόπουλος: Σας διαψεύδει η κα Νίνου!

Σπ. Μπιμπίλας: Τη διαψεύδω κι εγώ την κα Νίνου!

Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης σηκώθηκε όρθιος, ενώ η Ελπίδα Νίνου φώναξε: «Σας παρακαλώ πολύ θέλω να μιλήσω ένα λεπτό», με την πρόεδρο να μην της δίνει το λόγο και να διακόπτει την διαδικασία. Ήταν η στιγμή που η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου που βρισκόταν στην δικαστική αίθουσα διαμαρτυρήθηκε φωνάζοντας: «Και για εμάς λέτε πράγματα αλλά δε σηκωνόμαστε να μιλήσουμε!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share