Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χώρισαν και παντρεύτηκε γνωστό αθλητή και επιχειρηματία: Αυτή είναι η σύντροφος του Πετρουλάκη πριν παντρευτεί την Ελένη Τσολάκη

Είναι πιο όμορφη από ποτέ

10 Νοεμβρίου 2022 14:01
Χώρισαν και παντρεύτηκε γνωστό αθλητή και επιχειρηματία: Αυτή είναι η σύντροφος του Πετρουλάκη πριν παντρευτεί την Ελένη Τσολάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Παύλος Πετρουλάκης είναι ο άνθρωπος, που κάνει ευτυχισμένη την Ελένη Τσολάκη, με τους δύο να παντρεύονται πριν από πέντε χρόνια και να είναι ακόμη και σήμερα τρελά ερωτευμένο.

Το ζευγάρι πριν ενωθεί και επίσημα διατηρούσε σχέση για 2 χρόνια. Η γνωριμία τους έγινε σε κοινή παρέα και εκείνο το βράδυ έμελλε να είναι καρμικό, καθώς βρήκε ο ένας στον άλλο τον άνθρωπο της ζωής του, με τα ευχάριστα εσχάτως να έρχονται για την Τσολάκη.

Ο γάμος τους τελέστηκε στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση στο Island Residence. Μάλιστα κουμπάροι τους ήταν η Χρύσα Καλπάκη και o Ιωσήφ Μαρινάκης, με τους οποίους διατηρούν φιλική σχέση εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και η κολλητή φίλη της παρουσιάστριας, Μαρία Τσακίρη.

Αν και το ζευγάρι δεν έχει αποκτήσει ακόμα παιδιά, ο επιχειρηματίας έχει έναν γιο από προηγούμενο γάμο του.

Η τελευταία σχέση του Πετρουλάκη και η ζωή της σήμερα

Η πρώην σύντροφος, μάλιστα, του Παύλου Πετρουλάκη ήταν η Νεσχάν Μουλαζίμ. Το ειδύλλιο, όμως, δεν κράτησε και αργότερα η ίδια έκανε σχέση με τον Μιχάλη Ανδριώτη, πρώην της Τσολάκη, χωρίς όμως να τον παντρευτεί.

Το γνωστό μοντέλο σήμερα έχει ενώσει τη ζωή της με τον Στέλιο Πολογεώργη, τον επιχειρηματία και αθλητή που της έκλεψε την καρδιά. Το πανέμορφο μοντέλο παντρεύτηκε τον αγαπημένο της το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου αυτού του έτους, όπως έκανε η ίδια γνωστό μέσω ανάρτησής της στο Instagram.

Στις φωτογραφίες ανέβασε, το ζευγάρι ποζάρει ευτυχισμένο, με την Νεσχάν Μουλαζίμ να λάμπει μέσα στα λευκά. Κρατάει μια κατάλευκη ανθοδέσμη, ενώ φαίνεται και το υπέροχο μονόπετρό της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share