Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Αγάπη μου μπορεί να είμαι γκέι» - Στη φόρα τα μαρτύρια της πριγκίπισσας Νταϊάνα από τον Κάρολο

Ποιες οι νέες αποκαλύψεις για την πολύπαθη σχέση του Καρόλου με την Νταϊάνα;

10 Νοεμβρίου 2022 14:04
«Αγάπη μου μπορεί να είμαι γκέι» - Στη φόρα τα μαρτύρια της πριγκίπισσας Νταϊάνα από τον Κάρολο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκηνές από την ταινία Mr and Mrs Smith θυμίζουν οι αποκαλύψεις για την “πολεμική” σχέση του Κάρολου και της Νταϊάνα σε νέο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο συγγραφέας, ο δυστυχισμένος γάμος του Καρόλου και της Νταϊάνας ήταν τόσο “εύφλεκτος” που οι αξιωματικοί της βασιλικής προστασίας ανησυχούσαν ότι κάποιος θα τραυματιστεί άσχημα.

Δείτε επίσης: Νεκρή η Νταϊάνα: Σοκάρει η νέα φωτογραφία με τη σορό της, λίγα λεπτά μετά το τροχαίο!

Ένας από τους υπηρέτες του Καρόλου θυμάται ότι είδε την Νταϊάνα “να εξαπολύει βρισιές και να κοροϊδεύει την εμμονή του συζύγου της με την Καμίλα”, γράφει ο Κρίστοφερ Άντερσεν στην επερχόμενη βιογραφία “The King: The Life of Charles III”, που θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου.

Ο βαλές του Κάρολου παρακολουθούσε τη Νταϊάνα να κυνηγά τον σύζυγό της “στους διαδρόμους, τις σκάλες και από δωμάτιο σε δωμάτιο” στο εξοχικό σπίτι του Κάρολου Highgrove House, γράφει ο Άντερσεν.

“Γιατί δεν κοιμάσαι μαζί μου;” ρωτούσε η Νταϊάνα τον σύζυγό της, ο οποίος “είχε μονομερώς διακόψει τη σεξουαλική τους σχέση”, από τη γέννηση του πρίγκιπα Χάρι το 1984.

Ο Κάρολος φέρεται να της είχε απαντήσει με σαρκασμό λέγοντας: “Δεν ξέρω, αγαπητή. Νομίζω ότι μπορεί να είμαι γκέι”. Το νέο βιβλίο “The King: The Life of Charles III” αναφέρεται στο πόσο κακή έγινε η σχέση του Κάρολου και της Νταϊάνα στο πέρασμα των ετών.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια μιας έντονης λογομαχίας, ο Κάρολος απαίτησε να τον αντιμετωπίζει με τον σεβασμό “που ένιωθε ότι δικαιολογούσε τη θέση του”, σύμφωνα με το βιβλίο.

“Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;” είχε ρωτήσει τη Νταϊάνα. Και εκείνη του απάντησε: “Είσαι ένα γ…ο ζώο” σύμφωνα με όσα γράφει ο Άντερσεν. “Δεν θα γίνεις ποτέ βασιλιάς!” του είχε πει. “Ο Γουίλιαμ θα διαδεχθεί τη μητέρα σου. Θα το φροντίσω.”

Βασιλιας Καρολος και Πριγκιπισσα Νταιανα

Η ένταση στο βασιλικό νοικοκυριό αυξανόταν όσο περνούσε ο καιρός. “Οι συγκρούσεις ανάμεσα στη Νταϊάνα και τον Κάρολο ήταν τώρα τόσο έντονες που η βία φαινόταν αναπόφευκτη”, σημειώνει ένας σωματοφύλακας στο βιβλίο.

Οι αξιωματικοί ανησυχούσαν για τα όπλα που υπήρχαν μέσα στο σπίτι στο Highgrove, τα οποία περιλάμβαναν κυνηγετικά όπλα, τουφέκια και πιστόλια.

“Οι ντετέκτιβ που ήταν υπεύθυνοι για την προστασία των μελών της βασιλικής οικογένειας ανησυχούσαν βαθιά ότι “πάνω στην ένταση του θυμού”, οποιοδήποτε από αυτά τα όπλα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για αυτοκτονία, ανθρωποκτονία ή και τα δύο”, γράφει ο Άντερσεν. Ο Κάρολος και η Νταϊάνα παντρεύτηκαν το 1981 ωστόσο η σχέση τους ήταν πολύ κακή, πριν ακόμα φτάσουν στην εκκλησία.

Ο Κάρολος φέρεται να ένιωσε πίεση από τον πατέρα του, τον πρίγκιπα Φίλιππο, να παντρευτεί και εκνευρίστηκε που η Νταϊάνα γέλασε κατά τη διάρκεια της πρότασης, αποκαλώντας αργότερα την αντίδρασή της “νεανική και ανησυχητική”.

Η Νταϊάνα, η οποία ήταν 12 χρόνια νεότερή του, σύντομα συνειδητοποίησε ότι ο αρραβωνιαστικός της ήταν ερωτευμένος με την ερωμένη του, Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς. 25 χρόνια μετά τον θάνατο της Νταϊάνα, ο Κάρολος έγινε βασιλιάς με την Καμίλα στο πλευρό του ως νόμιμη σύζυγό του, η οποία πλέον είναι βασιλική σύζυγος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share