Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Μετά το διαζύγιο δεν...»: Αποκάλυψη σεισμός για τον χωρισμό Κρατερού Κατσούλη - Κατερίνας Καραβάτου!

Για πρώτη φορά!

10 Νοεμβρίου 2022 13:54
«Μετά το διαζύγιο δεν...»: Αποκάλυψη σεισμός για τον χωρισμό Κρατερού Κατσούλη - Κατερίνας Καραβάτου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην ελληνική showbiz φέτος το καλοκαίρι ήταν το διαζύγιο της Κατερίνας Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη. Μια είδηση που προκάλεσε σοκ ακόμη και σε ανθρώπους κοντινούς στο ζευγάρι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια της επίσημης φωτογράφισης για την παράσταση «Σεσουάρ για Δολοφόνους», ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και ουσιαστικά εξήγησε ότι ούτε ο ίδιος δεν γνώριζε κάτι, παρότι είναι μέλος του στενού κύκλου του πρώην ζευγαριού.

«Η αλήθεια είναι για ένα τόσο προσωπικό ζήτημα δεν είχαμε κάποια συγκεκριμένη εικόνα, δεν γνωρίζαμε κάτι τέτοιο. Οπότε δεν έχω να σχολιάσω κάτι», τόνισε ο 40χρονος καλλιτέχνης σχετικά με το διαζύγιο του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου. «Στεναχωρήθηκα σίγουρα και δεν τους έχω δει κιόλας μετά το διαζύγιο. Εγώ είμαι και με τους δύο. Χωριστά βέβαια, δεν έχει τύχει να βρεθούμε όλοι μαζί, αλλά επικοινωνούμε τακτικά και με την Κατερίνα και με τον Κρατερό», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζουμε ότι φέτος, μετά από δέκα χρόνια γάμου, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης χώρισαν. Αλλά ένα από τα ανοιχτά θέματα, ήταν το μοίρασμα της περιουσίας τους.

Τα έβαλαν κάτω, καθώς δεν μπορούσαν να πράξουν και διαφορετικά και φαίνεται ότι τα βρήκαν. Ο λόγος ήταν πως ο Κρατερός Κατσούλης είχε μόνο ένα περιουσιακό στοιχείο δικό του, χωρίς αμφισβήτηση, σε σχέση με την Κατερίνα Καραβάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και αρκετούς μήνες, πριν να αρχίσει η τηλεοπτική σεζόν που πέρασε, αποφάσισαν να πάρουν ένα συναινετικό διαζύγιο. Ενώ μοίρασαν και την περιουσία της κατά την διάρκεια των συζητήσεων που είχαν.

Δεν υπήρξε μάλιστα κανένα πρόβλημα και στην συνεργασία τους στο πλατό, παρά το γεγονός, πως οι δυο τους είχαν ήδη χωρίσει.

Μάλιστα μπορεί να ήταν χωρισμένοι και ο Κρατερός να αποχώρησε πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν από την εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου», όμως η στάση τους ήταν κοινή, όσον αφορά τις προστριβές τους με το Star.

Μάλιστα για το όλο γεγονός είχαν ενημερώσει, εδώ και αρκετό καιρό και τα παιδιά τους. Αμέσως μετά ακολούθησε μια δημόσια ανακοίνωση με την οποία ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share