Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μίλησε ανοιχτά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Αφού έχουμε αυτό το όπλο στα χέρια μας...» (Video)

«Είναι κάτι που το το θεωρώ απαραίτητο και για εμένα»

10 Νοεμβρίου 2022 13:56
Μίλησε ανοιχτά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Αφού έχουμε αυτό το όπλο στα χέρια μας...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας την Πέμπτη 10/11. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, για τα παιδιά τους με τον Φάνη Μουρατίδη, αλλά και την ψυχοθεραπεία που κάνει εδώ και αρκετά χρόνια.

Παράλληλα, μπορεί να έχουμε συνηθίσει τον Φάνη Μουρατίδη σε βόλτα με τη σύζυγό του Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τους γιους τους Έκτορα και Αλέξανδρο, όμως να που ήρθε η ώρα για να τον απολαύσουμε και με μια άλλη λατρεμένη γυναίκα της ζωής του

«Είχα κάνει ψυχοθεραπεία παλαιότερα και έχω κάνει και τώρα. Είναι κάτι που το το θεωρώ απαραίτητο και για εμένα, αλλά και γενικότερα.

Αφού έχουμε αυτό το όπλο στα χέρια μας, οφείλουμε να το χρησιμοποιούμε. Κάποια στιγμή ένιωσα ότι έκλεισε αυτός ο κύκλος και τώρα που πέρασαν τα χρόνια ένιωσα πάλι την ανάγκη και συνεχίσω να το δουλεύω», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Όσον αφορά τους δύο γιους της, η ηθοποιός ανέφερε: «Οι γιοι μου είναι 13 και 14. Οι χαρακτήρες τους διαμορφώνονται ακόμα, τώρα είναι πάνω στην εφηβεία, δεν μπορείς να έχει την απόλυτη αίσθηση.

Νομίζω ότι είναι αρκετά υπεύθυνοι και οι δύο, τους έχω εμπιστοσύνη. Στο σπίτι υπάρχουν όρια και δεν τα βάζω μόνο εγώ. Τα παιδιά τα σπάνε κάποια στιγμή και νομίζω αυτή είναι και η δουλειά τους».

«Στην εφηβεία βλέπεις την αλλαγή στα παιδιά, την χαίρομαι κιόλας, όσο και αν μας δυσκολεύει. Η δική μου εφηβεία ήταν πολύ έντονη και μέχρι και τα 21 ήταν πολύ έντονη», κατέληξε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

H εξομολόγηση «φωτιά» της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους για τη συγκατοίκηση με τον Φάνη Μουρατίδη: «Ήμουν ήδη πέντε μηνών έγκυος όταν...» (Video)

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήταν το πρόσωπο που κάθισε σήμερα στον καναπέ και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το πρώτο διάστημα της σχέσης της με τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη αποκαλύπτοντας πως όλα έγιναν αρκετά γρήγορα.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Αναστάτωση στο σπίτι του Φάνη Μουρατίδη και της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους - Έπεσαν θύματα απάτης οι ηθοποιοί!

«Μέχρι να αποφασίσουμε ότι είμαστε μαζί, μέχρι να είμαστε μαζί, μέχρι να μείνω έγκυος και τα λοιπά πέρασε πολύ λίγος καιρός. Περίπου 3-4 μήνες» είπε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους..

Στη συνέχεια η ηθοποιός αποκάλυψε ότι η πρόταση να συγκατοικήσουν ήρθε από τον Φάνη Μουρατίδη καθώς η ίδια δεν το πολυσκεφτόταν παρότι ήταν ήδη 5 μηνών έγκυος.

«Ήμουν έγκυος όταν μείναμε μαζί. Ο Φάνης μου είπε πρέπει να μείνουμε μαζί τώρα, πώς θα γίνει; αλλά εγώ δεν το είχα σκεφτεί. Είμαι λίγο της συνήθειας και έλεγα ωραία είναι μόνη μου, απλά να συναντιόμαστε. Ο Φάνης ήρθε στο δικό μου σπίτι και όχι – το στερεοτυπικό – εγώ στο δικό του».

«Στην αρχή μου ήταν λίγο άβολο, γιατί ο Φάνης έχει έναν δικό του τρόπο ύπαρξης, διαφορετικό από εμένα. Εμείς γνωριστήκαμε, κάναμε οικογένεια, όλα μαζί. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι δεν είναι σωστό, όμως είμαστε μαζί 15 χρόνια τώρα» ανέφερε σε άλλο σημείο η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share