Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη Κρατερού Κατσούλη: «Έχω δεχτεί φλερτ από άντρα και ήταν ωραίο!»

«Το να μπορεί να εκφράσει κανείς αυτό που νιώθει χωρίς να ενοχλεί...»

10 Νοεμβρίου 2022 13:03
Αποκάλυψη Κρατερού Κατσούλη: «Έχω δεχτεί φλερτ από άντρα και ήταν ωραίο!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ενδιαφέρον έχουν παλαιότερες δηλώσεις του Κρατερού Κατσούλη από εκπομπές. Συγκεκριμένα σε εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ο Κρατερός Κατσούλης είχε αποκαλύψει ότι έχει δεχτεί φλερτ από άντρα και μάλιστα του άρεσε! Παράλληλα, διαβάστε εδώ όλη την αλήθεια για τη σχέση της Κατερίνας Καραβάτου με τα παιδιά της μετά το διαζύγιο με τον Κατσούλη

«Έχω δεχτεί φλερτ από άντρα και ήταν ωραίο!»

«Δεν το έχω πει ποτέ δημόσια. Δέχτηκα ένα φλερτ που είχε ευγένεια και διακριτικότητα. Ήρθε ένας κύριος την ώρα που έπινα το ποτό μου, σταματάει και μου λέει:

«Συγνώμη, δεν θα σας ενοχλήσω. Θέλω μόνο να σας πω κάτι. Έχετε τα μάτια Άραβα πρίγκιπα».

Κι έφυγε. Αυτό θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ ωραίο. Το να μπορεί να εκφράσει κανείς αυτό που νιώθει χωρίς να ενοχλεί, χωρίς να παρεμβαίνει κι έχοντας αυτό το τακτ που απαιτεί η οποιαδήποτε συνθήκη».

Κρατερός Κατσούλης

Βγήκε στη φόρα χρόνια μετά: Πώς γνωρίστηκαν Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου - «Ήμασταν και οι δύο αλλού...»

Ο Κρατερός Κατσούλης μπορεί να είναι εδώ και χρόνια ένας καταξιωμένος ηθοποιός και να έχει υπάρξει και παρουσιαστής στο πλευρό της πρώην συζύγου του, Κατερίνας Καραβάτου, αλλά σχεδόν ποτέ δεν είχε αναφερθεί στη γνωριμία τους. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο ίδιος για το διαζύγιο του πριν λίγο καιρό.

Πριν καιρό και πολύ πριν το διαζύγιό τους, ο γνωστός ηθοποιός είχε μιλήσει στο «People» σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τη γνωριμία τους.

Η γνωριμία του με την Κατερίνα Καραβάτου έγινε σε κάποια παρουσίαση προγράμματος του Alpha πριν από εννέα χρόνια. «Εκεί γνωριστήκαμε για πρώτη φορά. Βέβαια τότε ήμασταν αλλού. Μετά από αρκετά χρόνια ξαναβρεθήκαμε σε ένα εορταστικό πρόγραμμα του Alpha, αλλά και στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Κάπως έτσι αρχίσαμε να έχουμε επικοινωνία» είχε εξομολογηθεί.

Κατσούλης Καραβάτου μαιευτήριο

Μάλιστα, δεν είχε διστάσει να εξομολογηθεί πάνω σε τι διαφωνούν. Η μεγαλύτερη αιτία διαφωνίας του Κρατερού Κατσούλη με την Κατερίνα Καραβάτου ήταν η ανεκτικότητά της σε ορισμένα πράγματα. Παράλληλα, ο ίδιος είχε μιλήσει για το επάγγελμα της συζύγου του, λέγοντας: «Η Κατερίνα είναι ένας άνθρωπος συνεπής, πολυτάλαντος, με πολύ μεγάλη όρεξη για δουλειά και έχει όλα όσα χρειάζονται για να κάνει μια εκπομπή, αλλά και χίλια άλλα πράγματα. Το μεγαλύτερο ταλέντο της είναι η απλότητα, η αμεσότητα, η ειλικρίνειά της. Είναι καλός άνθρωπος και αυτό βγαίνει προς τα έξω».

Τα τρυφερά λόγια του Κρατερού Κατσούλη για την κόρη του

«Μοιάζει και στους δύο, με διαφορετικό τρόπο και σε διαφορετικά πράγματα. Είναι στιγμές που είναι ίδια η Κατερίνα, ενώ υπάρχουν και στιγμές που είναι ίδια εγώ». Το όνομα Αέλια είναι το θηλυκό του «αέλιος», που στην ομηρική γλώσσα είναι ο ήλιος. «Θέλαμε να βρούμε για το κοριτσάκι μας ένα όνομα που να είναι ξεχωριστό, καλότυχο, εύηχο, μελωδικό και θηλυκό. Θεωρήσαμε πως το “Αέλια”, ένα φωτεινό και χαρούμενο όνομα, είναι αυτό που ταιριάζει σε αυτό που εμείς αντιλαμβανόμαστε ως πρωτογενή χαρακτήρα του παιδιού. Αέλια είναι η ηλιακή ακτινοβολία».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share