Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δημόσιο «πυρ» από τη Δήμητρα Λιάνη: «Κάντε το όπως ο Ανδρέας το...»

«Ξεσπάθωσε» η τελευταία αγαπημένη του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ

10 Νοεμβρίου 2022 11:24
Δημόσιο «πυρ» από τη Δήμητρα Λιάνη: «Κάντε το όπως ο Ανδρέας το...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μιλά πλέον και για τα εθνικά θέματα η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη. Προτείνει στους πολιτικούς αρχηγούς να… ξαναδιαβάσουν Ανδρέα και να φερθούν στους Τούρκους όπως εκείνος το 1987!

«Η τουρκική επιθετικότητα αναχαιτίζεται μόνο με μια σθεναρή εθνική στάση, όπως αυτή του Ανδρέα Παπανδρέου το 1987» λέει σε δημόσια τοποθέτησή της η τελευταία σύζυγος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ. Χαρακτηρίζει, δε, ανάξιες τις ηγεσίες όλων των σημερινών κομμάτων, μαζί και του ΠΑΣΟΚ.

«Η Ελλάδα αφοπλίζεται από τις ανάξιες ηγεσίες της Ν.Δ. και του εμφανούς εταίρου, νεοδεξιού σημιτικού ΠΑΣΟΚ. Ολοι αυτοί μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ (του “δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα”) συμφωνούν με το βενιζελικό θεώρημα ότι το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη, αλλά χώρος συνεκμετάλλευσης με την Τουρκία.

Ο λαός ανησυχεί και αναπολεί την εθνική στρατηγική και την ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική της χώρας» συμπληρώνει η Δήμητρα Λιάνη, που προτρέπει σε γενική αφύπνιση, πριν έρθουν τα χειρότερα και οι εθνικές συμφορές. Και όχι πως έχει άδικο – σωστά τα επισημαίνει.

Δημητρα Λιανη και Ανδρεας Παπανδρεου

«Κόλαφος» η αποκάλυψη για την απιστία του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη!

Ίσως η πιο διάσημη εξωσυζυγική σχέση στην Ελλάδα εδώ και πολλές δεκαετίες είναι αυτή του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη.

Στο βιβλίο της η σύζυγός του Μαργαρίτα Παπανδρέου αναφέρεται στο ξεκίνημα του έρωτα του άντρα της με την αεροσυνοδό, περιγράφοντας με γλαφυρές λεπτομέρειες πολλά περιστατικά!

Σε πολλές περιπτώσεις η Μαργαρίτα Παπανδρέου παραδέχεται ότι είχε έρθει αντιμέτωπη με την ανταγωνίστριά της, από την αρχή της σχέσης, όπως σε μια πτήση με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο. Εκεί είναι που αποφάσισε η Μαργαρίτα να ζητήσει το τηλέφωνό της: «“Θα ήθελα να σου μιλήσω”, της είπα. “Για ποιο πράγμα;”, η ερώτηση έγινε με μια νότα σαρκασμού στη φωνή της.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε το θέμα: Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου: Έτσι είναι το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς!Θα μείνετε άφωνοι!

“Είναι προσωπικό. Θέλω το τηλέφωνό σου για να κλείσουμε ραντεβού”. Μου το έδωσε υπάκουα». Η «αεροσυνοδός» δεν δίστασε μάλιστα να προσφέρει στο πρωθυπουργικό ζεύγος σαμπάνια με ξεκούμπωτο το πουκάμισο ώστε να φαίνονται τα στήθη της:

«Σαμπάνια; Ναι, σκέφτηκα, για να κάνω με το μπουκάλι της ένα βαρύ τατουάζ στο κρανίο και των δυο σας». Το μόνο πράγμα που της έφτιαξε τη διάθεση εκείνο το διάστημα ήταν όταν έμαθε «πως κάποιος στην Ελλάδα είχε δώσει σ’ ένα άλογο -ή μήπως ήταν γαϊδούρι;- το όνομα της αεροσυνοδού, χρησιμοποιώντας το παρατσούκλι της, “Μιμή”».

Εντύπωση προκαλούν οι λεπτομερείς και γλαφυρές περιγραφές, όπως σε εκείνο το εξωτικό ταξίδι που είχαν κάνει με όλο το πρωθυπουργικό συμβούλιο, συμπεριλαμβανομένης της «αεροσυνοδού». Κοιτώντας τότε από το παράθυρο του ξενοδοχείου η Μαργαρίτα συνειδητοποίησε πως: «Υπήρχαν τουλάχιστον δέκα φιγούρες σε κύκλο γύρω από τον Ανδρέα, χοροπηδώντας δίπλα στην ακτή.

Αναγνώρισα τον Υπουργό Εξωτερικών, Κάρολο Παπούλια, και άνδρες από το πλήρωμα της Ολυμπιακής. Είδα και μια Αμαζόνα σαν γυναικεία σιλουέτα που χοροπηδούσε γύρω από τον Ανδρέα. Θα έπεφτε με την πλάτη της στο νερό, με τα στήθη προτεταμένα σαν βουνά από ζελέ και τα πόδια της στην κυριολεξία γύρω από τον Ανδρέα. Είχα την εντύπωση πως ο ίδιος δεν ενθάρρυνε αυτούς τους θεατρινισμούς. Συνέχιζε να απομακρύνεται κολυμπώντας. Καθώς έβλεπα αυτή την παράσταση με ένα κράμα περιέργειας και αηδίας, μπήκε στο δωμάτιο η Αγγέλα.

Τη ρώτησα αν είχε προσέξει πως η αεροσυνοδός “κολλούσε” στο “αφεντικό”. Και εννοούσα γενικά, όχι μόνο στα αισθησιακά κύματα του Ειρηνικού. Της είπα να ρίξει μια ματιά στο τι γινόταν στην παραλία. Με κοίταξε με μια παράξενη έκφραση στο πρόσωπό της, εξετάζοντάς με, ίσως προσπαθώντας να με καταλάβει.

“Δεν χρειάζεται να κοιτάξω”, αποκρίθηκε. “Τώρα το κατάλαβες;” Μου έλεγε πως αναπτυσσόταν μια σχέση, ή είχε αναπτυχθεί, μεταξύ του συζύγου μου και της αεροσυνοδού, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share