Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αυτή έκλεισε πρόσφατα τα 18 κι εκείνος είναι... - Η αλήθεια για τη διαφορά ηλικίας της Μελίνας Νικολαΐδη με το σύντροφό της

Δεν τα λες και λίγα...

10 Νοεμβρίου 2022 10:37
Αυτή έκλεισε πρόσφατα τα 18 κι εκείνος είναι... - Η αλήθεια για τη διαφορά ηλικίας της Μελίνας Νικολαΐδη με το σύντροφό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 18χρονη Μελίνα Νικολαΐδη, κόρη του Ντέμη και της Δέσποινας Βανδή, έχει ανοίξει τα φτερά της και βρίσκεται στο Λονδίνο, παίρνοντας το ταλέντο... της μητέρας της, αφού θα ασχοληθεί με την υποκριτική και τη μουσική.

Ωστόσο, η Μελίνα τώρα που έφυγε από την Ελλάδα φαίνεται πώς είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει, αφού φωτογραφίες και βίντεο με τον σύντροφό της έχουν ανέβει στα social media. Το όνομα αυτού Αλέξανδρος Πολυχρονιάδη. Μάλιστα, ο ίδιος έχει πάει και στον Λονδίνο να την επισκεφθεί, ενώ φαίνεται πως έχει γνωρίσει και την... πεθερά του.

Οι δυο τους, μάλιστα, έχουν άριστες σχέσεις. Τι γνωρίζουμε, όμως, για την ζωή και την ιστορία του;

Μερικά στοιχεία για το Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

  • Όνομα: Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης
  • Ημερομηνία Γεν.: 02.07.1988 (34 ετών)
  • Τόπος: Αθήνα
  • Ύψος: 180 cm
  • Βάρος: 82 kg
  • Θέση: Ακραίος / λίμπερο

Σε σκάφος στη μέση του πελάγους - Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Μελίνας Νικολαΐδη με τον 34χρονο επιχειρηματία σύντροφό της

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι πια ερωτευμένη και δεν το κρύβει σε καμία περίπτωση, ευρισκόμενη στο πλευρό του αγαπημένου της, Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη.

Η ίδια, όπως και η μαμά της Δέσποινας Βανδή, αυτή την περίοδο φαίνεται πως βιώνει τις καλύτερες στιγμές της ζωής της αφού και σπουδάζει στο Λονδίνο και έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός 34χρονου βολεϊμπολίστα - personal trainer - επιχειρηματία.

Ο έρωτάς τους παρά το γεγονός πως μετρά ήδη κάτι μήνες και μάλιστα ο Αλέξανδρος έχει γνωρίσει και την... πεθερά του τώρα ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Μια κοινή φωτογραφία του ζευγαριού είδαμε στον λογαριασμό του... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share