Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Φωτιά στα κόκκινα» η Βάσω Λασκαράκη - Συγκλόνισε με την εμφάνισή της η ηθοποιός

Εντυπωσιακή για πολλοστή φορά!

10 Νοεμβρίου 2022 10:36
«Φωτιά στα κόκκινα» η Βάσω Λασκαράκη - Συγκλόνισε με την εμφάνισή της η ηθοποιός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Λασκαράκη καταφέρνει να συνδυάζει το casual στοιχείο με την κομψότητα σε κάθε της εμφάνιση. Είτε πρόκειται για μια καθημερινή βόλτα είτε για μια βραδινή έξοδο, η ηθοποιός επιλέγει πάντα σύνολα που αγκαλιάζουν την άνεση δίχως να κάνουν συμβιβασμούς στο στυλ.

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, πόζαρε στο φακό φορώντας μια κόκκινη ολόσωμη φόρμα, δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Πάρη Βαλταδώρου. Επέλεξε αυτό το έξυπνο και ευέλικτο κομμάτι για να παρευρεθεί ως καλεσμένη σε βάπτιση.

Ολοκλήρωσε το look με φλατ σανδάλια με χρυσές λεπτομέρειες, τσάντα σε γήινους τόνους και μερικά διακριτικά χρυσά κοσμήματα. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε μια χαλαρή αλογοουρά, ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε φυσικούς τόνους.

H εμφάνισή της αποτελεί την τέλεια πρόταση για τις βαπτίσεις του φθινοπώρου και όχι μόνο. Οι ολόσωμες φόρμες ανήκουν στην κατηγορία των ρούχων που μπορούν να φορεθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους αναλόγως πάντα το υπόλοιπο styling και την περίσταση. Χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι το κομμάτι στο οποίο αξίζει να επενδύσετε τη νέα σεζόν.

Κόλαφος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για Βάσω Λασκαράκη: «Τη ζωή μου την άλλαξε ο...»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, μιλώντας κατά το παρελθόν στο περιοδικό «Hello», είχε αποκαλύψει τι είναι αυτό που τον κέρδισε στην πρώην, πλέον, σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη, μιλώντας με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για εκείνη.

«Ο χαρακτήρας, το χιούμορ, η συμπεριφορά της, η ομορφιά της, όλα. Θεωρώ ότι είναι από τις σπάνιες γυναίκες. Η Βάσω είναι και γυναίκα, και ερωμένη και νοικοκυρά και μάνα και φίλη και παιδί. Όλα», προσθέτοντας πως η ηθοποιός «είναι εξαιρετική στην ανατροφή της κόρης μας», είχε εξομολογηθεί. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η διαφορά ηλικίας του ηθοποιού με την Κατερίνα Γερονικολού.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε τότε πως ο έρωτας άλλαξε τη ζωή του γιατί είναι από τα καλύτερα πράγματα που μπορούν να συμβούν στη ζωή κάποιου.

«Τη ζωή μου την άλλαξε περισσότερο ο έρωτας, παρά το παιδί. Ο έρωτας είναι από τα καλύτερα πράγματα που σου συμβαίνουν, το να έχεις κάποιον να νοιάζεσαι, να μετράει η άποψη του.

Το παιδί θέτει σε άλλες βάσεις τις προτεραιότητες σου. Σίγουρα σκέφτεσαι τα πράγματα παραπάνω, από το πιο απλό στο πιο περίπλοκο, πού θα πας διακοπές, τι ώρα θα κοιμηθείς το βράδυ, και τι ώρα θα ξυπνήσεις το πρωί.

Το μόνο που δεν έχει αλλάξει, είναι τα επαγγελματικά μου. Της Βάσως έχουν πάει πίσω. Και φέτος, που έχει και σίριαλ και θέατρο, νιώθει άγχος και ενοχές για την πολύωρη απασχόληση που την κρατά μακριά από την κόρη μας. Φεύγει του σκοτωμού από το σίριαλ για να δει τη μικρή, έστω και μισή ώρα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share