Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Πάγωσε» με τον Γιώργο Λιάγκα η Φαίη Σκορδά - «Εκεί έπνιξα τον χωρισμό μας»

Το αποκάλυψε ευθέως ο παρουσιαστής

10 Νοεμβρίου 2022 10:12
«Πάγωσε» με τον Γιώργο Λιάγκα η Φαίη Σκορδά - «Εκεί έπνιξα τον χωρισμό μας»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Λιάγκας «αποκάλυψε» στην Φαίη Σκορδά πως έμαθε να παίζει ντραμς μετά τον χωρισμό τους.

Οι δυο παρουσιαστές κάθισαν απέναντί του, σε μία συνέντευξη που σύντομα και κάποια στιγμή η Φαίη χτύπησε τον Γιώργο με τα χαρτιά της ενώ εκείνος γελούσε για αρκετά λεπτά, αφού η συζήτηση είχε γίνει λίγο χιουμοριστική. Ο Γιάννης Βασιλώττος ρώτησε απορημένος: «Θα σκοτωθείτε; Μην τσακώνεστε, εντάξει…».

Το θέμα ξεκίνησε όταν ο καλεσμένος αναφερόταν στα μουσικά όργανα που ξέρει να παίζει με τον Γιώργο Λιάγκα να «αποκαλύπτει» γελώντας ότι παίζει ντραμς. Συγκεκριμένα, είπε γελώντας στην Φαίη: «Από τότε που χωρίσαμε έχω μάθει ντραμς, δεν σε είχα ενημερώσει. Εκεί έπνιξα τον χωρισμό μας!».

Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας

Πολύ πριν την κοινή πορεία με τη Φαίη Σκορδά - Η άγνωστη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με την Άντζελα Δημητρίου!

Αποκάλυψη: Η σχέση του Γιώργου Λιάγκα με την Άντζελα Δημητρίου που δεν έγραψε κανείς! Πώς τον βοήθησε να φτάσει... ψηλά!

Γιώργος Λιάγκας. Ή τον μισείς ή τον λατρεύεις, ενδιάμεση κατάσταση δεν υφίσταται. Άλλωστε, ποτέ δεν του άρεσαν οι μέσοι όροι και το μέτριο. Μαχητικός, οξυδερκής, δυναμικός, φωνακλάς, γκρινιάρης, πολυσχιδής, ευφυής, με χιούμορ, «καπετάνιος» όχι μόνο στη... λαδιά αλλά και στις φουρτούνες.

Γεννήθηκε στον Κολωνό, στο κέντρο της Αθήνας, ενώ έχει ρίζες από τη Λάρισα. Οι γονείς του πήραν διαζύγιο όταν εκείνος ήταν 7 ετών. Δεν έκρυψε ποτέ ότι οι καβγάδες της εποχής εκείνης τον σημάδεψαν και τον έκαναν να υποσχεθεί στον εαυτό του, τα ατελείωτα βράδια που έμενε στο δωμάτιό του, πως η δική του οικογένεια θα είναι δεμένη και θα ακούγονται μόνο γέλια χαράς μέσα στο σπίτι.

Δείτε επίσης: «Αυτός ο άνδρας με έκανε γυναίκα...» - Τα αποκάλυψε όλα η Άντζελα Δημητρίου για τον πρώτο της έρωτα

Το πρώτο διάστημα μετά το χωρισμό των γονιών του έμεινε με τη μητέρα του, στη συνέχεια ακολούθησε τον πατέρα του. Παγκράτι - Πλατεία Αττικής, μια διαδρομή που ίσως ακόμα και μέχρι σήμερα θέλει να ξεχνά.

Είναι η περίοδος που διευθυντής του Alpha είναι ο Σταμάτης Μαλέλης. Αναζητά ένα καλό lead-in για το δελτίο ειδήσεων που ξεκινά στις 20.00. Ο Γιώργος προσπαθεί να τον δει για να του ζητήσει δουλειά. Του έχουν κλείσει συνολικά πέντε ραντεβού. Και τις πέντε φορές περιμένει στο κυλικείο για πέντε τουλάχιστον ώρες!

Κάθε φορά η γραμματέας επικοινωνεί μαζί του και του λέει ότι «κάτι έτυχε στον κ. Μαλέλη και δεν θα μπορέσει να σας δει». Εκείνος συνεχίζει να κλείνει ραντεβού, συνεχίζει να κάθεται πέντε ώρες στο κυλικείο. Έχει μιλήσει σχεδόν με όλους τους εργαζόμενους στον Alpha, εκτός από τον Μαλέλη. Έχει πλέον απογοητευτεί, όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα. «Ο κύριος Μαλέλης θα σας δει στις 12.00 το μεσημέρι».

Αν και είναι σίγουρος ότι θα πιει για μια ακόμα φορά καφέ στο κυλικείο, φτάνει στον Alpha. Εκείνη η ημέρα τού επιφυλάσσει μια έκπληξη. «Στις 7.00 το απόγευμα έχεις εκπομπή» του λέει ο Μαλέλης. Ο Γιώργος παγώνει. «Μα είναι 12.00 το μεσημέρι...» ψελλίζει. «Σου δίνω μία ώρα εκπομπή κι εσύ λες δικαιολογίες... Αν πας καλά, θα σου κάνω συμβόλαιο. Πήγαινε...».

Ήταν τα τελευταία λόγια του. Εκείνη την εποχή η Άννα Δρούζα κάνει μεσημεριανή εκπομπή στον Alpha και τη συγκεκριμένη μέρα έχει καλεσμένο τον Στηβ Κακέτση. Ο Γιώργος περιμένει έξω από το στούντιο της Άννας Δρούζα: «Κύριε Κακέτση, είμαι ο Γιώργος Λιάγκας, δεν έχω καλεσμένο για την πρώτη μου εκπομπή. Μπορείτε να με βοηθήσετε και να έρθετε εσείς;».

Τον πείθει και ο Στηβ Κακέτσης, large όπως πάντα, λέει το μεγάλο «ναι», αφού λίγο τον λυπάται, λίγο τον κάνει κέφι. Στον αέρα βγαίνει σε τηλεφωνική σύνδεση η Άντζελα Δημητρίου! Η εκπομπή κάνει 38% και ο Γιώργος Λιάγκας υπογράφει το πρώτο του συμβόλαιο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share