Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ο Κρατερός Κατσούλης 29 χρόνια πριν! Το σπάνιο στιγμιότυπο που ήρθε στο φως για τον ηθοποιό (Video)

Η «επική» αντίδρασή του

9 Νοεμβρίου 2022 18:06
Ο Κρατερός Κατσούλης 29 χρόνια πριν! Το σπάνιο στιγμιότυπο που ήρθε στο φως για τον ηθοποιό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κρατερός Κατσούλης υπήρξε παρουσιαστής της παιδικής εκπομπής της ΕΡΤ1 "Το ξέρεις; Απάντησε" το μακρινό 1993, δηλαδή 29 ολόκληρα χρόνια πριν. Επίσης, η Κατερίνα Καραβάτου ποτέ δεν έπαψε να είναι ειλικρινής με το κοινό της και έχει αναφερθεί σε αρκετές τραυματικές της εμπειρίες, εκ των οποίων ορισμένες προτού γνωρίσει τον Κρατερό Κατσούλη.

Οι συνεργάτες της εκπομπής "Στη φωλιά των κούκου" βρήκαν ένα σπάνιο απόσπασμα από την εν λόγω εκπομπή του 1993 και το έδειξαν το πρωί της Παρασκευής, με τον παρουσιαστή και ηθοποιό να μένει ενεός βλέποντας το απόσπασμα από τα παλιά.

Δείτε παρακάτω την αντίδραση του Κρατερού Κατσούλη:

«Προσπαθώ να το πολεμήσω...» - Η αλήθεια για τη σχέση της Κατερίνας Καραβάτου με τα παιδιά της μετά το διαζύγιο με τον Κατσούλη

Η Κατερίνα Καραβάτου έχει χωρίσει εδώ και πάνω από έναν χρόνο με τον Κρατερό Κατσούλη, με το ζευγάρι να αντιμετωπίζει με σοβαρότητα το θέμα, ειδικά όταν πρόκειται για τα παιδιά τους.

Η παρουσιάστρια είχε μιλήσει στο «After Dark» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την οικογένειά της και το ποια είναι η σχέση με τα βλαστάρια της, μετά το διαζύγιο.

Η εξομολόγηση για το διαζύγιο και τα παιδιά

«Είμαι καταπληκτική μητέρα! Θα πρέπει να είμαι αυστηρή, να βάλω κάποια όρια δεν γίνεται διαφορετικά αλλά ξέρουν ότι μπορούν ανά πάσα στιγμή να με κάνουν ό,τι θέλουν και αυτό προσπαθώ να το πολεμήσω. Θέλω τα παιδιά να παίρνουν πολλή αγάπη, να αισθάνονται άνετα, δεν θέλω να τα έχω υπό περιορισμό, να μεγαλώνουν ελεύθερα, όμορφα, να γίνουν ανεξάρτητα και δυνατά», ανέφερε για τα δυο παιδιά της.

«Έγινε με έναν πολύ ωραίο τρόπο, το βάρος το αισθάνομαι σε σχέση με εμάς και τα παιδιά μας. Ο κόσμος δεν μας ενόχλησε καθόλου. Είχα σκεφτεί αν θα με βλέπουν περίεργα αλλά όχι. Και οι άνθρωποι των μέσων ενημέρωσης μας φέρθηκαν καλά. Με τον Κρατερό δουλεύαμε επτά χρόνια μαζί, δεν ήμασταν απλά παντρεμένοι ήμασταν μαζί στη δουλειά. Ήταν μια κοινή εικόνα. Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός για να πω αν θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Κρατερό Κατσούλη», εξομολογήθηκε για το διαζύγιο της, μιλώντας παλιότερα και για το πώς είχε γνωριστεί με τον ηθοποιό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share