Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023

«Πόλεμος» ανάμεσα σε Νίκο Καρβέλα και Αννίτα Πάνια μετά το διαζύγιο - Το «αγκάθι» με τα περιουσιακά

Πώς μοιράστηκε η περιουσία;

9 Νοεμβρίου 2022 12:03
«Πόλεμος» ανάμεσα σε Νίκο Καρβέλα και Αννίτα Πάνια μετά το διαζύγιο - Το «αγκάθι» με τα περιουσιακά
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά το διαζύγιο του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια και τον επίπονο χωρισμό, ξέσπασε… «πόλεμος» για την μοιρασιά της περιουσίας.

Ο συνθέτης κλήθηκε να μοιράσει την περιουσία του με την Αννίτα Πανιά. Έχει φύγει εδώ και 2 χρόνια από το σπίτι τους στην Εκάλη, στο οποίο παρέμεινε η Αννίτα Πανιά με το γιο τους Αντρέα και το οποίο είναι το πρώτο που έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και η Αννίτα Πάνια κέρδισε την επιμέλεια του παιδιού! Με την ευκαιρία, δείτε πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος τους, Ανδρέας.

Ο Νίκος Καρβέλας έχει βρει, σύμφωνα με περιοδικό, άλλη κατοικία, κοντά τους, κάτι που έχει συμβεί και στο παρελθόν, όταν και πάλι το ζευγάρι, πριν αρκετά καλοκαίρια περνούσε κρίση στη σχέση του. Πέρα απ’ αυτό, ήδη οι δύο τους έχουν συμφωνήσει για το ποσό της διατροφής που θα πρέπει να πληρώνει ο συνθέτης στην Αννίτα Πάνια, κάτι το οποίο ανεξαρτήτως διαζυγίου ισχύει από τώρα, καθώς πλέον οι τρεις τους δεν ζουν μαζί.

Αννίτα Πάνια Νίκος Καρβέλας

Άγνωστο παραμένει και το ποσό των μετρητών που μοιράστηκε το ζευγάρι, χρήματα που αποκτήθηκαν κατά την κοινή τους ζωή και τα οποία βρίσκονται αποταμιευμένα σε τράπεζες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Όπως λένε πηγές που γνωρίζουν καλά τα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο, θέμα ενδέχεται να τεθεί και για τη χρήση της εξοχικής τους κατοικίας στην Καλαμάτα, όπου τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι με το γιο τους περνούσαν πολλούς μήνες κάθε χρόνο. Πέρα από τα ακίνητα και τα μετρητά, υπάρχουν και τα λοιπά πάσης φύσεως περιουσιακά στοιχεία, αυτοκίνητα, μεταξύ τους αλλά και ανάμεσα στους δικηγόρους τους.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο Νίκος Καρβέλας ήταν εκείνος που ανέλαβε το μεγαλύτερο οικονομικό βάρος, καθώς η δική του περιουσία είναι σαφώς μεγαλύτερη από εκείνη της Ανίτας Πανιά, τα οικονομικά της οποίας ουσιαστικά άρχισαν να μπαίνουν σε τάξη από τότε που οι δυο τους ξεκίνησαν την κοινή τους ζωή.

Ο Νίκος Καρβέλας μάλιστα ήταν ιδιαίτερα γενναιόδωρος με την εν διαστάσει σύζυγο του κι αυτό λόγω του παιδιού τους, το οποίο θέλει να συνεχίσει να ζει στο ίδιο επίπεδο ζωής όπως και πριν από το χωρισμό τους.

Πάνια Καρβέλας έξοδος

Οι άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν ότι επί του παρόντος η επικοινωνία του ζεύγους γίνεται σε «πολιτισμένα πλαίσια», ιδιαίτερα για ζητήματα που αφορούν το παιδί τους, το οποίο και οι δύο τους λατρεύουν.

Η Άννα Βίσση εφόσον υπήρχε αντιδικία μεταξύ του Καρβέλα και της Πάνια θα βρισκόταν στο πλάι του και θα ήταν μάρτυρας υπέρ του, στη διαδικασία για το μοίρασμα της περιουσίας, αν το πρώην ζευγάρι δεν μπορούσε να βρει λύση εξωδικαστικά.

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν με το ζευγάρι να έχει χωρίσει πολιτισμένα και να διατηρούν άριστες σχέσεις σήμερα και για χάρη του παιδιού!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share