Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μίλησε ανοιχτά ο Λευτέρης Πανταζής: «Η σχέση μου με την Άντζελα Δημητρίου με...»

«Της εύχομαι να...»

9 Νοεμβρίου 2022 09:58
Μίλησε ανοιχτά ο Λευτέρης Πανταζής: «Η σχέση μου με την Άντζελα Δημητρίου με...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Λευτέρης Πανταζής στην εκπομπή Ελένη και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, μιλώντας ανοιχτά για πρώτη φορά για τη σχέση τους με την Άντζελα Δημητρίου.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή, την κόρη του, Κόνι Μεταξά ενώ εξομολογήθηκε ότι η γυναίκα που τον σημάδεψε είναι η Άντζελα Δημητρίου. Με την ευκαιρία αυτό είναι το δώρο που έκανε η γνωστή τραγουδίστρια στην κόρη της όταν παντρεύτηκε.

«Όλες τις γυναίκες που είχα τις αγάπησα και τις ευχαριστώ γιατί πέρασα υπέροχα. Με σημάδεψε μία σχέση που τις εύχομαι να είναι πάντα καλά, χαρούμενη και ευτυχισμένη, ήταν σημαδιακό και ήταν η Άντζελα Δημητρίου», είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής.

Μιλώντας για την κόρη του, Κόνι Μεταξά, ο Λευτέρης Πανταζής δήλωσε: «Όταν η Κόνι επέστρεψε στην Ελλάδα νόμιζε ότι εδώ είναι παράδεισος και εγώ της είπα ότι θα την πικράνουν, θα κλάψει, θα στενοχωρηθεί. Στην αρχή δεν το κατάλαβε, όταν όμως άρχισε να έρχεται κλαίγοντας σπίτι μετά από οντισιόν, το κατάλαβε. Παρόλα αυτά ήθελε να τα βγάλει πέρα μόνη της, δεν ήθελε να την παίρνω μαζί μου για να την βάλω κάπου εγώ».

Σχετικά με μία οντισιόν στην οποία κάποιος την προσέβαλε, ο Λευτέρης Πανταζής αποκαλύπτει πως τον πήρε τηλέφωνο και τον ρώτησε “γιατί το έκανε αυτό;”.

«Όταν με βρήκε μετά αυτός ο άνθρωπος μου ζήτησε χίλιες φορές συγνώμη και του είπα πως εγώ το έχω ήδη ξεχάσει» συμπληρώνει.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share