Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια υγείας της η Ολυμπία Χοψονίδου - "Δυστυχώς συμβαίνει..."

Το μοιράστηκε δημόσια

8 Νοεμβρίου 2022 23:46
Μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια υγείας της η Ολυμπία Χοψονίδου -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Ολυμπία Χοψονίδου, η οποία συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, η οποία είναι γεμάτη, μιας και έχει 6 παιδιά με τον Βασίλη Σπανούλη, με τον οποίο πρόσφατα απόλαυσε κι ένα πολύ ρομαντικό δείπνο.

Η πρώην Σταρ Ελλάς μάλιστα πραγματοποίησε και ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε σε μερικές από τις απορίες και τις ερωτήσεις των ακολούθων της. Με την ευκαιρία, δείτε την πανάκριβη τσάντα που φόρεσε η Ολυμπία Χοψονίδου σε έξοδό της.

Μέσα σε όλα μάλιστα αποκάλυψε για πρώτη φορά πως στο παρελθόν είχε δύο παλίνδρομες κυήσεις.

Η αποκάλυψη της Ολυμπίας Χοψονίδου για την παλίνδρομη κύηση
«Ξέρω είναι δύσκολο… να μην απογοητεύεσαι. Δυστυχώς συμβαίνει και είναι πολύ συχνό! Προσωπικά δυο φορές…», έγραψε χαρακτηριστικά η Ολυμπία Χοψονίδου.

Μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια υγείας της η Ολυμπία Χοψονίδου - 'Δυστυχώς συμβαίνει...'

Tους κοιτούσε όλο το Ηρώδειο - Τρυφερά τετ α τετ για την Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη

Ο Βασίλης Σπανούλης με την Ολυμπία Χοψονίδου είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz καθώς μετρούν 13 χρόνια από τότε που αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Μάλιστα, μαζί έχουν αποκτήσει 6 καρπούς από τον έρωτά τους όπου αποτελούν και για τους δυο προτεραιότητα.

Βέβαια, όπως έχει αναφέρει και η ίδια δεν υπάρχει άφθονος χρόνος για τους δυο τους αφού δεν προλαβαίνουν να "πάρουν ανάσα"... διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share