Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Οδύνη για την Ρένια Λουιζίδου: «Είναι ένα περίεργο πένθος...» - Η δύσκολη περιπέτεια που της στοίχισε

Η σπάνια εξομολόγηση της ηθοποιού

8 Νοεμβρίου 2022 16:55
Οδύνη για την Ρένια Λουιζίδου: «Είναι ένα περίεργο πένθος...» - Η δύσκολη περιπέτεια που της στοίχισε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ρένια Λουιζίδου και αναφέρθηκε στην οικογένεια που έχει φτιάξει, αλλά και στις αποβολές που είχε μέχρι να καταφέρει να γίνει μητέρα. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της ηθοποιού για τον Γιάννη Μπέζο.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» και μίλησε αρχικά για το αν ήθελε να κάνει παιδιά. «Δεν είχα σκεφτεί αν θα κάνω ή δε θα κάνω παιδιά. Αυτό σου έρχεται αν βρεις έναν άνθρωπο που μπορείς να φανταστείς ότι μαζί του θα κάνεις παιδί», δήλωσε.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως πριν φέρει στον κόσμο τα παιδιά της, είχε δύο αποβολές. «Όταν αποφασίσαμε να κάνουμε παιδί, ήρθαν αυτές οι δύο αποβολές που ήταν ένα πολύ δύσκολο πράγμα για μένα. Είναι ένα περίεργο πένθος, ό,τι και να σου λένε οι γιατροί, δεν μπορείς να αποφύγεις να το πάρεις βαριά και σκοτεινά μέσα σου. Βοήθησε η αισιοδοξία και η στήριξη που είχα από τον άνδρα μου. Τότε κατάλαβα ότι θέλω να κάνω παιδί. Την ώρα που κινδυνεύεις να μην μπορείς να κάνεις το θέλεις πραγματικά. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα κάνει αυτές τις δύο αποβολές, δεν θα είχα σήμερα τον Βίκτωρα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Τέλος, αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έγιναν στα πλαίσια του #metoo. «Όποιος έχει μυαλό και σκέφτεται, καταλαβαίνει ότι δεν συμβαίνει μόνο στο θέατρο αυτό. Δεν χρειάζεται να απολογηθούμε. Πιστεύω ότι δείξαμε κότσια σε αυτόν τον χώρο. Είναι προς τιμήν αυτών των ανθρώπων που βγήκαν μπροστά και είχε κόστος», σημείωσε.

«Ταράκουλο» για τη Ρένια Λουιζίδου: «Είναι ένα τρακ ο χρόνος - Δεν μπορείς να κάνεις τα πράγματα...»

Καλεσμένη στο «The 2night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πριν σχεδόν δύο χρόνια είχε βρεθεί η αγαπημένη ηθοποιός, Ρένια Λουϊζίδου, που μεταξύ άλλων μίλησε για τους «Απαράδεκτους».

«Στεναχωριέμαι όταν βλέπω τους “Απαράδεκτους”. Βλέπω τον εαυτό μου παιδί. Είναι ένα τρακ ο χρόνος. Δεν μπορείς να κάνεις τα πράγματα με την ίδια φόρα» είπε μιλώντας για τη σειρά που την καθιέρωσε. Μάλιστα μίλησε και για τους συμπρωταγωνιστές της, τον καθένα ξεχωριστά. «Ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν η χαρά της ζωής. Ήξερε να ζήσει. Και τότε που ήμουν 20τόσο τα φτυνα με τις αντοχές τους. Από όλους εκείνος ήταν σταρ.

Δείτε επίσης: Κατάρρευση για την Ρένια Λουιζίδου - "Είμαι στα όρια εθισμού..."

Ο Σπύρος είναι σε έναν δικό του πλανήτη, είναι συναρπαστικά αφηρημένος. Μου είχε πει στο Safe Sex να με πετάξει σπίτι για πιο γρήγορα και έψαχνε στο πλατό την πίπα του. Ο Μπέζος είναι ήρεμη δύναμη. Είναι σιγουριά, είναι βράχος να ακουμπήσεις πάνω του.

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης είναι γλυκός και τρυφερός. Όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν τη χάνει αυτή τη γλύκα. Η Δήμητρα είναι με απόσταση η πιο έξυπνη γυναίκα που έχω συναντήσει σε αυτή τη δουλειά».

ρενια-λουιζιδου-γρηγορησ-αρναουτογλου-συνεντευξη-9-10

Στη συνέχεια η Ρένια Λουιζίδου μίλησε και για την θρυλική σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» όπο αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως ο σύζυγός της, Θάνος, χρειάστηκε να λάβει μέρος σε μια σκηνή. «Για να πάω ταξίδι του μέλιτος έπρεπε να γυρίσω μια σκηνή στους Παντρεμένους, όπου ο Ακάλυπτος ονειρευόταν πως κάποιος μου κατεβάζει το φερμουάρ. Το χέρι εκείνο ήταν του άντρα μου. Έπρεπε να κάνω αυτή τη σκηνή για να φύγω.

Παντρεύτηκα, πήγα ξημερώματα στο γύρισμα για να κάνω αυτή τη σκηνή, για να με αφήσουν να πάω στην Πορτογαλία ταξίδι του μέλιτος. Με πήγε ο άντρας μου και μας φάνηκε πολύ αστείο να συμμετέχει και ο άντρας μου.

Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί από το 1995. Δεν υπάρχουν μυστικά. Οι άνθρωποι αλλάζουν, όλο το παιχνίδι παίζεται στο να αλλάζεις σε παράλληλες διαδρομές. Όλα όσα άλλαξαν στην πορεία γίνανε χέρι-χέρι. Ο γιος μου είναι 20 χρονών, τώρα είναι φιλαράκι», εξήγησε η Ρένια Λουιζίδου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share