Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δημόσια επίθεση στην Πόπη Τσαπανίδου: "Όσο για το σχόλιο σου...." - Άστραψε και βρόντηξε η παρουσιάστρια

Οι χαρακτηρισμοί που την έκαναν έξαλλη

8 Νοεμβρίου 2022 16:36
Δημόσια επίθεση στην Πόπη Τσαπανίδου:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν το μακρινό 2013 όταν μία κόντρα κόντεψε να δημιουργηθεί στα τηλεοπτικά πλατό. Ωστόσο, λόγω του χιούμορ που διακρίνει και τους δύο πρωταγωνιστές του, καταλήγει σε ένα ωραίο και χαριτωμένο επεισόδιο.

Το ιστορικό της τηλεοπτικής "κόντρας"

Ο λόγος για την Πόπη Τσαπανίδου και τον Γιώργο Παπαδάκη οι οποίοι στο παρελθόν είχαν ανταλλάξει φιλοφρονήσεις του τύπου... «μοιάζεις με το δήμαρχο Λευκάδας», «μοιάζεις με τη Σερ». Με την ευκαιρία, δείτε το μοντέρνο σπίτι της παρουσιάστριας.

Ολα ξεκίνησαν όταν η Πόπη Τσαπανίδου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, σχολίαζε την επίσκεψη του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ και της κόρης του στο Σκορπιό. Κάποια στιγμή και ενώ προβάλλονταν εικόνες από τη χειραψία που αντάλλαξε η Ριμπολόγιεβα με τον δήμαρχο Λευκάδας, η δημοσιογράφος σχολίασε τον δήμαρχο που κατά τη γνώμη της έκλεψε τις εντυπώσεις λέγοντας: Φτυστός ο Γιώργος Παπαδάκης... Ιδιος.

«Πρέπει να δώσω μια απάντηση και στην Πόπη Τσαπανίδου. Οταν έχεις τέτοιες φίλες, τι να τους κάνεις τους εχθρούς; Εχω εγώ σχέση με το δήμαρχο Λευκάδας; Καταρχήν, εγώ είμαι 20 χρόνια νεότερος και πιο αδύνατος» σχολίασε την Τετάρτη από τον αέρα της εκπομπής του ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο δημοσιογράφος, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Της ανταπέδωσε το «χτύπημα» λέγοντας: «Καλή μου, ψάξαμε και βρήκαμε με ποια μοιάζεις εσύ: Με τη Σερ! Κοντά είστε και στις ηλικίες».

Δημόσια επίθεση στην Πόπη Τσαπανίδου: 'Όσο για το σχόλιο σου....' - Άστραψε και βρόντηξε η παρουσιάστρια

Η Πόπη Τσαπανίδου σήκωσε το γάντι και μέσω του προσωπικού της ιστότοπου απάντησε στον δημοσιογράφο:

«Ε, λοιπόν Γιώργο μου! Αυτό δεν θα περάσει έτσι. Σιγά που θα αφήσω το γάντι να πέσει κάτω. Θα το σηκώσω και εάν χρειαστεί θα το βάλω και στο πλυντήριο να το καθαρίσω από τις ...λάσπες.

Οσο για το σχόλιό σου ότι είμαι συνομήλικη με τη Σερ... Εχεις δίκιο. Σε μένα οι πλαστικές πέτυχαν καλύτερα. Google it. Η Σερ είναι 66. Εγώ είμαι 67. Του '67!

Πολλά lol

Φιλιά...

Υ.Γ1. Γιώργο, πότε θα έρθεις από την εκπομπή να πούμε τα δικά μας;

Υ.Γ2 Πλάκα πλάκα εσείς ομοιότητα βλέπετε; Του Γιώργου με το δήμαρχο εννοώ».

Μπήκε στο ρόλο της γιαγιάς η Πόπη Τσαπανίδου: Ο εγγονός της έκανε τα πρώτα του βήματα και άρχισαν τις βόλτες (Video)

Η Πόπη Τσαπανίδου έχει συνηθίσει τους followers της στο Instagram σε αναρτήσεις από την καθημερινότητά της και τις προσωπικές της στιγμές, όπως αυτές που μοιράζεται με τον εγγονό της. Μάλιστα η δημοσιογράφος, ανέβασε ένα βίντεο με τα πρώτα βήματα του εγγονού της.

«Αρχίσαμε τις βόλτες...
Από την πρώτη κιόλας μέρα μου έμαθε να μένω στις λεπτομέρειες.
Να παρατηρώ -και όχι να περνώ βιαστικά το βλέμμα- στο νερό και σε ότι ταξιδεύει μαζί του.
Να κοιτώ τις πάπιες και να προσέχω τη συμπεριφορά τους. Να προσέχω όσους μας προσπερνούν κοιτωντας τον Εττορε και γνέφοντάς του.
Μου μάθε πως εστιάζει στις ανάγκες του και δεν τις αγνοεί. Δίψασε... Σταμάτησε αμέσως και άρχισε τα "ακα" Γιατί το Ελληνοιταλάκι μας λέει άκουα και όχι νερό προς μεγάλη απογοήτευση της ελληνικής πλευράς της οικογένειας...
Πόσα μα πόσα σου μαθαίνει ένα μωρό! Αρκεί να καταλάβεις ότι εσύ είσαι ο μαθητής και αυτός ο δάσκαλος»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share