Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ένα παλάτι λιγότερο από μισή ώρα από το κέντρο της Αθήνας: Το παλάτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου με σαλόνι για... τρελό άραγμα (photos)

Πραγματικά πανέμορφο!

8 Νοεμβρίου 2022 14:43
Ένα παλάτι λιγότερο από μισή ώρα από το κέντρο της Αθήνας: Το παλάτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου με σαλόνι για... τρελό άραγμα (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ζουν απόλυτα ευτυχισμένοι στο γάμο τους, με το ζευγάρι να έχει βρει το μυστικό για μια όμορφη κοινή ζωή με την κόρη της πρώτης, την Εύα.

Η ευτυχία τους στεγάζεται και σε μία υπέροχη μονοκατοικία στα Βόρεια προάστια. Το ζευγάρι ζει στην Κηφισιά, ενώ συχνά η Βάσω Λασκαράκη, που είχε μια δύσκολη απόφαση να πάρει με τον πρώην σύζυγό της, ανεβάζει stories και φωτογραφίες από διάφορες γωνιές του σπιτιού τους.

Το σαλόνι είναι τεράστιο και προσφέρεται για... πολύ άραγμα, αν είσαι λάτρης, ενώ παράλληλα το σπίτι και όλοι οι χώροι του είναι φοβερά διακοσμημένα, με την κουζίνα επίσης να είναι έτοιμη για μεγάλες δημιουργίες.

«Φιλιπιννέζα δεν έχω, όμως μία φορά...» - Η δύσκολη συγκατοίκηση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Η Βάσω Λασκαράκη είναι μια ηθοποιός που είναι πολύ αγαπητή στο ελληνικό κοινό. Η ίδια είναι απλή και πολύ προσγειωμένη και αυτό είναι κάτι που εκτιμάει ο κόσμος.

Η ηθοποιός πριν χρόνια και ενώ ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη είχε μιλήσει στην εφημερίδα «Αγορά» για τα παιδικά της χρόνια και παραδέχτηκε πως αν κάτι δεν πήγαινε καλά στην ηθοποιία στο μέλλον δεν θα είχε πρόβλημα να γυρίσει πίσω στο μεροκάματο.

«Δεν με τρομάζει η δουλειά κι έχω βοηθήσει και τους γονείς μου που καθαρίζουν πολυκατοικίες. Αν χρειαστεί θα τα κάνω όλα. Σήμερα έχω ένα παιδί κι αν αύριο δεν έχω λεφτά θα δουλέψω στο συνεργείο καθαρισμού των γονιών μου. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που δεν είχε οικονομική άνεση και ήταν όλα μετρημένα με αποτέλεσμα σήμερα να εκτιμάω κάποια πράγματα. Για μένα έχει μεγάλη αξία μέσα από τη δουλειά σου να αποκτάς ικανοποίηση για πράγματα που έχεις καταφέρει μόνος σου. Άνθρωποι που δεν έχουν εργαστεί πολύ στη ζωή τους δεν μπορούν να εκτιμήσουν κάποιες δουλειές».

Λασκαράκη τσιμιτσέλης

Η δύσκολη συγκατοίκηση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Αν και η ίδια δεν το δήλωσε ξεκάθαρα, φαίνεται πως η συγκατοίκηση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη ήταν...κομματάκι δύσκολη, αν αναλογιστεί κανείς πως είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου τις δουλειές του σπιτιού.

Στο σπίτι της έχει Φιλιπιννέζα; «Φιλιπιννέζα δεν έχω, όμως μία φορά την εβδομάδα έρχεται μια κυρία και με βοηθάει με τις δύσκολες δουλειές του σπιτιού. Τα περισσότερα όμως τα κάνω εγώ, το ότι μπορεί να είμαι εξώφυλλο σε ένα περιοδικό δεν αλλάζει την καθημερινότητά μου. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Θα σηκωθώ από τις 6 και μισή το πρωί, θα μαγειρέψω, θα απλώσω τα ρούχα και θα σιδερώσω. Άσε που δεν μπορώ να ησυχάσω αν το σπίτι μου δεν είναι τακτοποιημένο! Μπορεί να βγάλω και μαντηλάκια να καθαρίσω το τραπεζάκι που θα κάτσω να πιω τον καφέ μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share