Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Έφυγε από την ζωή πολύ νέος»: Νεκρό παλικάρι της Αννίτας Πάνια!

Ο θάνατος που την βύθισε στο πένθος!

8 Νοεμβρίου 2022 10:46
«Έφυγε από την ζωή πολύ νέος»: Νεκρό παλικάρι της Αννίτας Πάνια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αννίτα Πάνια είναι ένα δυνατό κορίτσι! Μέσα από τις δυσκολίες της ζωής έχει μάθει να μάχεται και να βγαίνει νικήτρια!

Μια από τις εκπομπές της που σίγουρα δεν θα ξεχάσει ήταν τον Μάιο του 2017 όταν ανακοίνωσε τον θάνατο ενός παιδιού που αναδείχθηκε μέσα από την δική της εκπομπή, η οποία με την ευκαιρία πατώνει σε τηλεθεάσεις!

«Έφυγε από την ζωή πολύ νέος»: Νεκρό παλικάρι της Αννίτας Πάνια!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

"Έχω 5 μήνες να βρεθώ ερωτικά με..." - Σοκαρισμένη η Αννίτα Πάνια

Αρκετές είναι οι φορές, που οι εκπομπές της Αννίτας Πάνια, έχουν τραβήξει την προσοχή του κοινού. Κι αυτό γιατί κάποιες ιστορίες που φιλοξενεί στο πλατό είναι ιδιαίτερες.

Μία από αυτές ήταν και η ιστορία της Σοφίας, που λίγο πριν το τέλος της προηγούμενης σεζόν, είχε βρεθεί στην εκπομπή "Αννίτα Κοίτα" -η οποία έκανε πρεμιέρα- και είχε μοιραστεί με τον κόσμο το... τεράστιο πρόβλημά της.

Ειδικότερα, η Σοφία είχε δηλώσει, πως δεν άντεχε άλλο, καθώς ήταν μια "φλεγόμενη" γυναίκα που είχε να βρεθεί ερωτικά με τον άντρα της 5 ολόκληρους μήνες. Η αντίδραση της παρουσιάστριας, φυσικά, ήταν όλα τα λεφτά.

Δείτε τη σχετική ιστορία, αλλά και την αντίδραση της Αννίτας Πάνια στο παρακάτω βίντεο:

«Όταν πέρασα την νευρική ανορεξία...» - Συγκλονισμένη η Αννίτα Πάνια

Συγκλονισμένη ήταν η Αννίτα Πάνια, ακούγοντας καλεσμένο της να μιλά για την περίοδο, όπου έπασχε από νευρική ανορεξία, κάνοντας μια μεγάλη αποκάλυψη στην εκπομπή της.

Η έμπειρη παρουσιάστρια, που σοκαρίστηκε με των λεγομένων καλεσμένου της για τον χωρισμό του, έχει δημιουργήσει τη δική της παράδοση στην ανάδειξη ιστοριών, που προκαλούν συγκίνηση, με ουκ ολίγους ανθρώπους, διάσημους ή μη, να έχουν πάρει το θάρρος με τη βοήθειά της, για να παρουσιάσουν το πρόβλημά τους.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Δημήτρης Παλαιολόγου. Ο γιος του συνθέτη, Γιάννη Παλαιολόγου, είχε μιλήσει στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» και, σε μια φοβερή του εξομολόγηση, αναφέρθηκε σε αυτή τη μεγάλη περιπέτεια της ζωής του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share