Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σπάραξε για την Χαρούλα Αλεξίου η Δούκισσα Νομικού: «Δεν έχω σταματήσει να κλαίω...»

Το σχόλιό της για την τρομερή σκηνή που μας χάρισε στο Maestro

7 Νοεμβρίου 2022 19:01
Σπάραξε για την Χαρούλα Αλεξίου η Δούκισσα Νομικού: «Δεν έχω σταματήσει να κλαίω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με ένα σπαρακτικό σχόλιο θέλησε να εκφραστεί η Δούκισσα Νομικού στο Instagram προς το πρόσωπο της Χαρούλας Αλεξίου, αναφορικά με την τρομερή σκηνή που μας χάρισε η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια στο τρίτο επεισόδιο της σειράς Maestro.

Η σπουδαία τραγουδίστρια μοιράστηκε την εν λόγω σκηνή με τους ακολούθους της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ανεξερεύνητη η ψυχή σαν μπει μέσα της η αγάπη», με την Νομικού να απαντά «Δεν έχω σταματήσει να κλαίω! Είστε εξαιρετική, σπουδαία και ως ηθοποιός!! Όλοι είστε υπέροχοι.»

Στο επεισόδιο της περασμένης Πέμπτης (3/11), είδαμε την διάσημη Ελληνίδα ερμηνεύτρια να εξιστορεί μέσα από αναδρομές στο παρελθόν, την διαδρομή της μέχρι το σήμερα και τον ανεκπλήρωτο έρωτά της με τον Διονύση, στα νεανικά τους χρόνια.

Σε κάποιο σημείο βρίσκονται οι δυο τους ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, με την ίδια στην αγκαλιά του να του μιλά και όταν θυμάται την τελευταία φορά που ήρθαν κοντά ερωτικά, ο Διονύσης αφήνει την τελευταία του πνοή, ενώ λίγο αργότερα την βλέπουμε να κλαίει έξω από το νεκροταφείο στην κηδεία του.

Η Χάρις Αλεξίου δημοσίευσε ένα βίντεο από την συγκινητική σκηνή και λίγο αργότερα, με διάθεση να τρολάρει τον εαυτό της, μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του τρίτου επεισοδίου, όπου φαίνεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να δίνει προφανώς οδηγίες κι εκείνη να κλαίει στην αγκαλιά της τηλεοπτικής κόρης της.

«Αχ, τι άσχημη που είσαι όταν κλαις…», σχολίασε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share