Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ήμουν στο Mega τότε και κρύβαμε την κοιλιά μου» - Πασίγνωστη ηθοποιός και παρουσιάστρια το αποκάλυψε ευθέως

«Έκλαιγα, δεν ήθελα να παντρευτώ»

7 Νοεμβρίου 2022 17:51
«Ήμουν στο Mega τότε και κρύβαμε την κοιλιά μου» - Πασίγνωστη ηθοποιός και παρουσιάστρια το αποκάλυψε ευθέως
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά τον Ηλία Βρεττό, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, βρέθηκε μία νέα καλεσμένη, η οποία απέχει τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση και παραμένει γενικότερα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ίδια, λοιπόν, μίλησε για τα πρώτα της βήματα στο "γυαλί", στο μόντελινγκ, αλλά και στην Αμερική.

Μάλιστα, προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή, η οποία σόκαρε την παρουσιάστρια και το κοινό, καθώς ανέφερε πως δεν ήταν έτοιμη να παντρευτεί, αλλά ούτε και να γίνει μητέρα.

Ποια ηθοποιός έκανε αυτή την αποκάλυψη

Ο λόγος για την Ίνα Λαζοπούλου, η οποία δήλωσε το πρωινό του Mega το 1995: «Έκλαιγα, δεν ήθελα να παντρευτώ. Θυμάμαι ότι ήμουν στο Mega τότε και κρύβαμε την κοιλιά μου και κάποια στιγμή άρχισα να τσιρίζω και να κλαίω, επειδή δεν μου έκαναν τα ρούχα. Έρχεται τότε η Έλντα, κλείνει την πόρτα και συγκινημένη μου λέει Αυτό που κάνεις είναι αμαρτία. Δεν ξαναμίλησα ποτέ».

«Όλοι ξεκινάμε να κάνουμε μια διαδρομή. Όσο πιο γρήγορα βρεις τον εαυτό σου, το πού είσαι ευτυχισμένη, είσαι πολύ πιο τυχερή. Δεν υπάρχει κάτι που να ‘θελα να κάνω και να μην το έκανα», συμπλήρωσε αργότερα.

«Το πάθος μου από 3 ετών ήταν τα ζώα και τώρα συνειδητοποιώ ότι σε αυτή τη φάση που είμαι κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Έχω σπουδάσει dog walker και pet sitter στην Αμερική. Κάνω πάρα πολλά για τα ζωάκια και τώρα ακόμα που είμαι για λίγο στην Ελλάδα», κατέληξε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share