Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σπάνια αναφορά στον θάνατο του πατέρα της που πέθανε σε τροχαίο

Τι εξομολογήθηκε για πρώτη φορά;

7 Νοεμβρίου 2022 14:48
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Σπάνια αναφορά στον θάνατο του πατέρα της που πέθανε σε τροχαίο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά την ενηλικίωσή της γνώρισε την άσχημη πλευρά της ζωής, αφού «αναγκάστηκε» να αποχωριστεί τον πατέρα της μετά από τροχαίο. Παράλληλα, ατύχημα με το αυτοκίνητο είχε και η ίδια πριν λίγο καιρό.

Η παρουσιάστρια με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, όπου έχασε τη ζωή του ένας 25χρονος μοτοσυκλετιστής και εγκαταλείφθηκε από τον δράστη, μίλησε στο « Happy Day» για τον θάνατο του πατέρα της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Το ότι εμφανίζεσαι 2-3 μέρες μετά για να γλιτώσεις το αυτόφωρο ή για να μην σου κάνουν αλκοτέστ, πρέπει να θεωρείται κακουργηματική πράξη. Το Σάββατο που μας πέρασε, ο πατέρας μου έκλεισε 17 χρονιά. Έφυγε από τροχαίο. Είναι πολύ άσχημο να χάνεις ένα δικό σου άνθρωπο από τροχαίο και να μην έχεις τον ένοχο απέναντί σου», σχολίασε.

Ανατροπή από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Για να μη μαθευτεί η εγκυμοσύνη μου δεν...»

Με αφορμή τις δηλώσεις της Κοραλίας Καράντη για το επώνυμό της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το περιστατικό κατά το οποίο ήταν έγκυος στην πρώτη της κόρη και δεν ήθελε να το μάθει κανείς όταν πήγε για τη β-χοριακή. Παράλληλα δείτε τη σπάνια εξομολόγηση για τον πατέρα της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε: «Θέλω να σας πω μια προσωπική ιστορία να γελάσετε. Όταν ήμουν έγκυος στο πρώτο παιδί και έπρεπε να κάνω μια β-χοριακή, πάω σε ένα πολύ γνωστό κέντρο και δεν ήθελα να πάω με το επώνυμό μου για να μη μαθευτεί.»!

Και πρόσθεσε: «Και λέω Ματίνα Σοφού. Κάτι ενδιάμεσο. Δίνω όμως τα στοιχεία της ταυτότητάς μου και το ΑΜΚΑ μου. Μετά από κάνα χρόνο πάω εκεί πέρα, στο ίδιο κέντρο και λέω “ναι αυτό είναι το ΑΜΚΑ μου”. Α Ματίνα Σοφού. Με κοιτάνε και είχα πει το κανονικό. Μπερδεύεσαι αν τα χρησιμοποιείς όλα μαζί. Μετά γίνεσαι ρεζίλι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share