Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αννίτα Πάνια: Μίλησε πρώτη φορά για τον Νίκο Καρβέλα που έγινε τρίτη φορά μπαμπάς - «Είναι ένας άνθρωπος πολύ...»

Τι εξομολογήθηκε;

7 Νοεμβρίου 2022 14:11
Αννίτα Πάνια: Μίλησε πρώτη φορά για τον Νίκο Καρβέλα που έγινε τρίτη φορά μπαμπάς - «Είναι ένας άνθρωπος πολύ...»
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια να ακολουθούν πλέον ξεχωριστούς δρόμους όμως είναι δύο άνθρωποι που νιώθουν βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλον.

Έτσι λοιπόν τώρα που ο στιχουργός μεγάλων επιτυχιών έγινε ξανά μπαμπάς από τη σύντροφό του Έλενα Φερεντίνου, η παρουσιάστρια του Open χαίρεται με τη χαρά του. Με την ευκαιρία, δείτε ποιο ήταν το μαράζι της Άννας Βίσση από το γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα.

«Η έλευση ενός παιδιού μόνο για καλό μπορεί να είναι. Χαίρομαι με τη χαρά του Νίκου. Στον Καρβέλα θαυμάζω ότι είναι ανεπιτήδευτος, ένας άνθρωπος πολύ ειλικρινής. Αυτό το θαυμάζω στους ανθρώπους.

Αννίτα Πάνια Νίκος Καρβέλας

Ο Νίκος πάσχει από ειλικρίνεια σε βαθμό κυνισμού. Είναι ειλικρινής και την ίδια στιγμή είναι από τους πιο καλόψυχους, καλής ποιότητας, ανθρώπους» δήλωσε στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα δηλώντας πως δεν ευχαριστήθηκε όσο θα ήθελε:

«Ο γάμος μας ήταν μια ιδέα του Νίκου. Ήταν ένα event ωραίο το οποίο όμως εγώ δεν το διασκέδασα. Τα έχω πει αυτά. Δεν το διασκέδασα γιατί είμαι κομπλεξικό άτομο»

Μας εξέπληξε η Έλενα Φερεντίνου: Η ερωτική εξομολόγηση στο Νίκο Καρβέλα - «Εσύ είσαι ο άνθρωπος μου...»

Λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου της με τον Νίκο Καρβέλα, η Έλενα Φερεντίνου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές και πρωταγωνιστή τον γνωστό τραγουδιστή.

Ο Νίκος Καρβέλας είχε πριν αρκετές μέρες τα γενέθλια του και η 31χρονη σύντροφός του προέβη σε μια τρυφερή εξομολόγηση, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του. Με την ευκαιρία αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του γιου τους.

Μάλιστα του ευχήθηκε με την εξής φράση, που είναι στίχος τραγουδιού: «Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου, το μεράκι το κρυφό…Χρόνια πολλά!»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share