Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Δεν έχει ανάγκη κανέναν Βασίλη Μπισμπίκη: Αυτό είναι το νέο μαγαζί της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη στου Ψυρρή (photos)

Νέο επαγγελματικό βήμα για την πρώην σύζυγό του

7 Νοεμβρίου 2022 13:59
Δεν έχει ανάγκη κανέναν Βασίλη Μπισμπίκη: Αυτό είναι το νέο μαγαζί της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη στου Ψυρρή (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Μπισμπίκης απασχολεί σήμερα την επικαιρότητα, μεταξύ άλλων, λόγω και της σχέσης του με τη Δέσποινα Βανδή, με τον ηθοποιό να έχει πρώτα περάσει από τον χωρισμό με την πρώτη του σύζυγο, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Ο ίδιος έχει ξεκινήσει τις επίσημες εμφανίσεις με τη νέα του σύντροφο, Δέσποινα Βανδή, ενώ η πρώην αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, αν και κρατά χαμηλούς τόνους φέρεται να έχει γυρίσει κι αυτή σελίδα στη ζωή της.

Η αλλαγή στη ζωή της και η νέα αρχή

Όπως πρόδωσε ο λογαριασμός της στο instagram. παραιτήθηκε από τη δουλειά της και ξεκίνησε ένα νέο project, υιοθέτησε μαζί με το παιδί τους ένα αδέσποτο σκυλάκι, ενώ προχώρησε και σε αλλαγή στην εικόνα της, με τις νέες της φωτογραφίες να καθιστούν σαφές πως η πρώην κυρία Μπισμπίκη επιθυμεί να αφήσει για τα καλά πίσω της την παλιά της ζωή.

Τα σχόλια στο προφίλ της δίνουν και παίρνουν για τη νέα σχέση του συζύγου της, με εκείνη, ωστόσο, να επιλέγει να κρατήσει ουδέτερη στάση, δείχνοντας να έχει και νέο άνθρωπο στη ζωή της.

Η πρώτη φωτογραφία της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη από το νέο της εγχείρημα

Στην πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε, η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Όταν βρίσκεσαι μέσα σε ένα όνειρο, που πραγματοποιείται!❤️???? Καλό Μήνα!»

Μάλιστα, η πρώην σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία με το πρόσωπό της και αποκάλυψε σε ένα από τα σχόλια πως τα εγκαίνια του νέου της μαγαζιού θα γίνουν σε λίγες μέρες.

Την «τελειωτική» αποκάλυψη έκανε μια φίλη της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη, η οποία πρόδωσε πως η φίλη της τόσο καιρό ετοιμάζεται ένα καφέ μπαρ στο κέντρο της πόλης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share