Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στην...ψάθα ο Σταμάτης Φασουλής: «Δεν έχω αποταμιεύσεις στην τράπεζα! Το μόνο μου περιουσιακό στοιχείο είναι…»

Τι αποκάλυψε για τις σπατάλες που έκανε;

7 Νοεμβρίου 2022 13:47
Στην...ψάθα ο Σταμάτης Φασουλής: «Δεν έχω αποταμιεύσεις στην τράπεζα! Το μόνο μου περιουσιακό στοιχείο είναι…»
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σταμάτης Φασουλής μιλώντας στο DownTown και στον Πάνο Ζόγκα αναφέρεται στο κομμάτι της δουλειάς λέγοντας ουσιαστικά πως δεν έχει την πολυτέλεια να μη δουλεύει. Με την ευκαιρία, δείτε ποια ηθοποιός αποκάλυψε ότι υπήρχε κάτι ερωτικό μεταξύ τους.

Τι σχέδια κάνεις όταν ξεκινάει μια σεζόν;

«Εκείνο που παρακαλάω κάθε φορά είναι να έχω δουλειά, γιατί έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα τίποτα δεν είναι σίγουρο»

Καλά δεν έχεις περιθώριο να μη δουλέψεις μια σεζόν;

«Αν σταματήσω να δουλεύω, εκείνο που με περιμένει είναι να ζήσω περίπου ένα χρόνο με τα υπάρχοντα. Και μετά με τη σύνταξη μου, που θα είναι περίπου 1.000 ευρώ το μήνα, για να πληρώνω τα φάρμακα μου και το τηλέφωνο μου.

Σταμάτης Φασουλής
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΥΓΓΟΣ)

Δεν έχω αποταμιεύσεις στην τράπεζα. Το μόνο περιουσιακό μου στοιχείο είναι ένα σπίτι 85τ.μ. και ένα αυτοκίνητο που αγόρασα το ’94, μια BMW την οποία και δεν έχω οδηγήσει ποτέ. Δεν το λέω με παράπονο, γιατί πέρασα μια υπέροχη ζωή.

Έκανα αυτά που ήθελα, επένδυσα σε ταξίδια, σε φαγητά με φίλους, σε διακοπές. Οτιδήποτε θα μπορούσε να μου προσφέρει μια ευχαρίστηση που δεν έχει να κάνει με πράγματα. Βλέπω συναδέλφους που ανοίχτηκαν και δουλεύουν για να πληρώνουν τα δάνεια και δεν το αντέχω. Ευτυχώς δεν έπεσα στη λούμπα, δεν πήρα ούτε ένα δάνειο και έτσι τώρα είμαι από τους τυχερούς.

Κάθε χρόνο πηγαίνω έναν μήνα στο εξωτερικό και βλέπω θέατρο και αυτό είναι ακριβό. Και έναν μήνα πηγαίνω στη Σίφνο. Αλλά αυτές είναι οι μόνες μου σπατάλες. Και όταν πηγαίνω εκεί, περνώ καλά. Και το να περνάς καλά κοστίζει»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share