Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανδρέας Πολίτης: Αυτός ήταν ο άγνωστος σύζυγος της Ζωζώς Σαπουντζάκη - Έζησαν μαζί 23 χρόνια

Δείτε φωτογραφίες από το γάμο τους

7 Νοεμβρίου 2022 08:20
Ανδρέας Πολίτης: Αυτός ήταν ο άγνωστος σύζυγος της Ζωζώς Σαπουντζάκη - Έζησαν μαζί 23 χρόνια
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σχεδόν 50 χρόνια πριν, πρωτοσέλιδο μεγάλης εφημερίδας στολιζόταν από το πρόσωπο της Ζωζώς Σαπουντζάκη, η οποία είχε ντυθεί νύφη στο πλευρό του Ανδρέα Πολίτη. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι ο τωρινός σύντροφος της μεγάλης ντίβας.

«Η Ζωζώ Σαπουντζάκη παντρεύτηκε τη Δευτέρα, στις 2 Μάη του 1973, στον Άγιο Δημήτριο τον Λουμπαδιάρη, τον Αθηναίο δικηγόρο Ανδρέα Πολίτη. Όλα ξεκίνησαν ήρεμα και ομαλά σ’ αυτήν την σχέση. Στην αρχή ο δικηγόρος ανέλαβε τα λογιστικά και φορολογικά της ντίβας της αθηναϊκής νύχτας. Σιγά-σιγά αυτός ο φιλικός δεσμός εξελίχτηκε σε έναν δυνατό έρωτα. Μέσα σε έναν μήνα αποφάσισαν να παντρευτούν»

Η Ζωζώ δήλωνε τότε: «Τώρα είμαι πολύ ευτυχισμένη, γιατί βρήκα εκείνο που γύρευα σε όλη μου τη ζωή, κάτι ολοκληρωμένο και ωραίο’»

Ανδρέας Πολίτης Ζωζώ Σαπουντζάκη

Εκείνο το καλοκαίρι είχε αποφασίσει να μην εμφανιστεί ούτε στο θέατρο ούτε στην τηλεόραση, αλλά να χαρεί τον γάμο της κάνοντας ένα μεγάλο ταξίδι του μέλιτος.

Στο σχόλιο του δημοσιογράφου Κώστα Χαρδαβέλλα, που έκανε και το ρεπορτάζ, «μας αιφνιδίασες χθες βράδυ με την ξαφνική ανακοίνωση του γάμου σου», η Ζωζώ θα απαντούσε: «Ήξερα ότι θα γίνει μεγάλη φασαρία στην εκκλησία, αν το είχα αναγγείλει, Άσε τους χιλιάδες φίλους. Θα ξεσηκώνονταν ο κοσμάκης να έρθει να με δει νύφη, καταλαβαίνεις τι θα γινόταν; Γι’ αυτό προτιμήσαμε να είμαστε δέκα άτομα όλοι- όλοι»

Μεταξύ των ελάχιστων προσκεκλημένων ήταν και η Ρένα Βλαχοπούλου.

Ανδρέας Πολίτης Ζωζώ Σαπουντζάκη γάμος

Και το δημοσίευμα ολοκληρώθηκε ως εξής: «Το ζευγάρι τις επόμενες μέρες αναχώρησε για το σαρανταήμερο ταξίδι του μέλιτος με την υπόσχεση, όταν επιστρέψει, να κάνει μια μεγάλη δεξίωση για τους πολυπληθείς φίλους του στο σπίτι της Κινέτας»

Έμειναν 23 χρόνια μαζί, μέχρι το τέλος της ζωής του Ανδρέα Πολίτη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share