Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σφοδρή επίθεση στον Γιώργο Νταλάρα - "Είναι ψυχικό ερείπιο..."

"Ο Νταλάρας πρέπει να αναρωτηθεί μόνος του τι κάνει..."

6 Νοεμβρίου 2022 18:22
Σφοδρή επίθεση στον Γιώργο Νταλάρα -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλές ήταν οι κόντρες που είχε δημιουργήσει ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από την σατιρική εκπομπή του "Αλ τσαντίρι νιουζ", μία από τις οποίες ήταν και ο Γιώργος Νταλάρας.

Δείτε τα χαρακτηριστικά λόγια του ηθοποιού για τον τραγουδιστή

«Ο Νταλάρας πρέπει να αναρωτηθεί μόνος του τι κάνει. Κάνει συναυλίες αλληλεγγύης για την κατάσταση στην οποία έχει έρθει ο κόσμος από το μνημόνιο που ψήφισε η γυναίκα του;» Με την ευκαιρία, δείτε την κριτική του Γιώργου Νταλάρα σε συναδέλφους του.

«Δε γίνεται να φτάσεις σε σημείο να σε φυλάνε τα ΜΑΤ απέξω και να τραγουδάς μέσα "έβγαλε βρώμα η ιστορία και ξοφλήσαμε"! Μην τα λες τα τραγούδια αυτά! Έρχονται τα τραγούδια του και τον τιμωρούν», συνέχισε ο ηθοποιός.

Ντυμένος κατάδικος ο κ. Λαζόπουλος διευκρίνισε αρχικά γιατί «καθυστέρησε» μια εβδομάδα να σχολιάσει το θέμα: «Την προηγούμενη Τρίτη δεν ήθελα να αφήσω τα συναισθήματά μου να με παρασύρουν, επειδή δεν τρέφω εκτίμηση στον Νταλάρα», είπε.

Και κατέληξε: «Ο Νταλάρας είναι ένα ψυχικό ερείπιο! Εχουν πάρα πολλοί νεύρα με τον Νταλάρα, όχι με τα τραγούδια του και την ερμηνεία του -είναι εξαιρετικός- αλλά με τον χαρακτήρα του. Η σχέση ενός ανθρώπου με το ταλέντο είναι η σχέση ενός ταχυδρόμου με το γράμμα που κουβαλάει. Μπορεί ένας καλός ταχυδρόμος να κουβαλάει μια κακή είδηση και μπορεί ένας καλός ταχυδρόμος να κουβαλάει μια καλή είδηση. Μακάρι ο καλός ταχυδρόμος να κουβαλάει καλό γράμμα. Μακάρι ο χαρακτήρας να δένει με το ταλέντο».

Σφοδρή επίθεση στον Γιώργο Νταλάρα - 'Είναι ψυχικό ερείπιο...'

Ο πλούσιος βίος του Γιώργου Νταλάρα: Αυτό είναι το τεράστιο εξοχικό του στη Σύρο (photo)

Ο Γιώργος Νταλάρας εκτός από την πολυτελή βίλα στη Φιλοθέη διαθέτει μαζί με τη σύζυγό του, Άννα, και ένα πανέμορφο εξοχικό στη Σύρο.

Μάλιστα πριν μερικά χρόνια ληστές είχαν εισβάλλει στο εξοχικό του, παραβιάζοντας το παράθυρο της κατοικίας η οποία βρίσκεται στην περιοχή του Φοίνικα.

Παρ' όλα αυτά εκ των υστέρων διαπιστώθηκε πως δεν είχαν αφαιρεθεί αντικείμενα ή οτιδήποτε άλλο αξίας.

Δείτε το εξοχικό του Γιώργου Νταλάρα στη Σύρο:

εξοχικό γιώργου νταλάρα στη Σύρο

Δεν θα γινόταν τραγουδιστής: Αυτό το επάγγελμα ήθελε να ακολουθήσει ο Γιώργος Νταλάρας

Πολλά είναι αυτά που δεν γνωρίζουμε για τον Γιώργο Νταλάρα που έχει σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι, ωστόσο μέχρι να φτιάξει την επιτυχημένη καριέρα του και να καταξιωθεί έχει περάσει από αρκετές περιπέτειες στο παρελθόν. Παράλληλα, αυτή είναι η σπάνια φωτογραφία από το γάμο του.

Για τον Γιώργο Νταλάρα δεν χρειάζονται συστάσεις, πρόκειται για ένα εξαιρετικό καλλιτέχνη που έχει στιγματίσει με το ταλέντο το καλλιτεχνικό χώρο του τραγουδιού. Κάτι όμως που δεν γνωρίζαμε για τον σπουδαίο αυτόν καλλιτέχνη είναι τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

Γιώργος Νταλάρας

Η δουλειά από τα 7 και τα 23 επαγγέλματα

Ο σπουδαίος ερμηνευτής λόγω της απουσίας του πατέρα του από το σπίτι δούλευε από 7 χρονών έως και 15 χρονών, παράλληλα με την σχολική φοίτησή του. Μάλιστα, η πρώτη του δουλειά ήταν η μεταφορά πάγου.

Συνολικά στα παιδικά του χρόνια έκανε 23 διαφορετικά επαγγέλματα, όπως βοηθός καφενείου (στο πρωτοδικείο της Αθήνας στην οδό Φειδίου), βοηθός σε βιβλιοδετείο/τυπογραφείο, τεχνικός αυτοκινήτων, γρασαδόρος σε πλυντήρια αυτοκινήτων, εργάτης σε οικοδομή, βοηθός επισκευών σκαπτικών μηχανημάτων, οξυγονοκολλητής, βοηθός χρυσοχόου κλπ.

Η αγάπη για τη θάλασσα

Ο σπουδαίος ερμηνευτής πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην Κοκκινιά και ο θάνατος του πατέρα του, που ήταν ρεμπέτης με το όνομα Λουκάς Νταράλας, ήταν κάτι που τον επηρέασε πολύ.

Πιτσιρικάς ο Γιώργος Νταλάρας θέλησε να μπαρκάρει στα καράβια. Την πρώτη του κιθάρα του τη χάρισε ο αδελφός του με τον οποίο χωρίστηκαν σε πολύ μικρή ηλικία λόγω της φτώχειας.

Του αρέσει πάρα πολύ η θάλασσα και πολλά καλοκαίρια τα περνάει στην Σύρο ψαρεύοντας. Μάλιστα, όταν ήταν παιδί ήθελε να γίνει μηχανικός στα καράβια από την αγάπη που έχει στις μηχανές αλλά και στην θάλασσα. Έτσι, όταν τελείωσε το δημοτικό σχολείο παρακολούθησε μαθήματα για να γίνει μηχανικός στην τεχνική σχολή «Γαλιλαίος» της οδού Πειραιώς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share