Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ασυγκράτητος ο Γιώργος Παπαδάκης: "Ήταν κρυφός πόθος..." - Το παραδέχτηκε δημόσια ο δημοσιογράφος

Δεν μάσησε τα λόγια του

6 Νοεμβρίου 2022 17:53
Ασυγκράτητος ο Γιώργος Παπαδάκης:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή τη χρόνια ο Γιώργος Παπαδάκης συμπορεύεται στην πρωινή ζώνη με την Μαρία Αναστασοπούλου (δείτε τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής τους).

Όπως είχε παραδεχτεί δημόσια ο Γιώργος Παπαδάκης επεδίωκε εδώ και δύο χρόνια να συνεργαστεί με την δημοσιογράφο, ήταν κάτι σαν "κρυφός πόθος".

Δείτε τον χαρακτηριστικό διάλογο στην πρεμιέρα της εκπομπής τους

«Να το πω; Καλημέρα Ελλάδα, περίμενα πώς και πώς να το πω», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

-«Αγάπη μου, καλωσόρισες».

-«Χαίρομαι που θα ξεκινήσουμε αυτό το ωραίο ταξίδι, παρέα εδώ μαζί» ανέφερε η παρουσιάστρια.

-«Είπες ότι ήταν κρυφός πόθος να συνεργαστείς με μένα. Τι να πω εγώ για σένα» είπε γελώντας ο Γιώργος Παπαδάκης.

-«Ήμουν κρυφός σου πόθος; Το λες εδώ δημόσια;» γέλασε η παρουσιάστρια, με τον Γιώργο Παπαδάκη να αποκαλύπτει ότι το «φλερτ» για την επαγγελματική τους συνεργασία κράτησε τα τελευταία δύο χρόνια.

Ασυγκράτητος ο Γιώργος Παπαδάκης: 'Ήταν κρυφός πόθος...' - Το παραδέχτηκε δημόσια ο δημοσιογράφος

Το πρόδωσε ο Γιώργος Παπαδάκης: «Προσπάθησα να μη φανεί ότι ήμουν ερωτευμένος μαζί της...» - Το επίμαχο σχόλιο για τους 3 γιους του

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε πώς γνώρισε τη δεύτερη σύζυγό του, Τίνα Παπαδέλη και μίλησε για τους τρεις γιους του.

«Προσπάθησα, ως προϊστάμενος και αρχισυντάκτης της, να μη φανεί ότι ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Γνωριστήκαμε το 1989, όταν προετοιμάζαμε το σταθμό. Με φώναξε ο Μίνως Κυριακού και μου είπε "Θέλω να σου γνωρίσω ένα κορίτσι και επιθυμώ να το προσέχεις''. Νομίζω πως την έχω προσέξει πάρα πολύ», είχε δηλώσει ο Γιώργος Παπαδάκης στο περιοδικό People

«Έχουμε δύο παιδιά και είναι η κολόνα της ζωής μου. Είναι ο δεύτερος γάμος μου. Η πρώτη μου σύζυγος είναι ένα καταπληκτικό κορίτσι, που απλά θα μας έκανε κακό να μέναμε μαζί. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι, έχουμε έναν υπέροχο γιο, τον Κωνσταντή, 40, που με έχει κάνει παππού. Το μικρό Γιώργο τον λατρεύω».

Τίνα Παπαδέλλη Γιώργος Παπαδάκης

Ο δεύτερός του γιος, Φοίβος, είναι 30 ετών, ενώ ο βενιαμίν της οικογένειας, Ιάσονας, 26. «Είναι παιδιά με έντονη προσωπικότητα, με σεβασμό στον εαυτό τους. Μου επέβαλαν να τα σέβομαι. Το θέμα δεν είναι να σε σεβαστεί το παιδί, αλλά να σεβαστείς εσύ το παιδί σου» παραδέχτηκε. Όλα αυτά τα χρόνια ήταν και είναι πάντα συνεπής στο τηλεοπτικό του ραντεβού. Λίγες ήταν οι φορές που έλειψε, όπως πριν από ένα χρόνο, όταν έχασε την αγαπημένη του αδελφή. «Έλειψα, επίσης, και στις γέννες του Ιάσονα και του Φοίβου, διότι ήθελα να ζήσω τη στιγμή. Ακόμα και στη γέννηση του εγγονού μου, η ζωή τα έφερε έτσι που η νύφη μου γέννησε δύο ώρες μετά τη λήξη της εκπομπής. Ε, είχαμε πει και στο γιατρό να το καθυστερήσει λιγάκι!», καταλήγει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share