Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ξέσπασε η Έλενα Ακρίτα: «Προχθές έκαναν κάτι το οποίο με στεναχώρησε γιατί αφορά στον Γιάννη Μπέζο»

Ξεκαθάρισε τη θέση της με μία τοποθέτηση

6 Νοεμβρίου 2022 17:03
Ξέσπασε η Έλενα Ακρίτα: «Προχθές έκαναν κάτι το οποίο με στεναχώρησε γιατί αφορά στον Γιάννη Μπέζο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Έλενα Ακρίτα υποδέχτηκε στο πλατό του «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου (6/11) η Ναταλία Γερμανού.

Η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας, μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση της με τα social media και αποκάλυψε πως πριν από λίγες ημέρες στενοχωρήθηκε, καθώς κάποιος δημοσίευσε μια μονταρισμένη φωτογραφία με το όνομά της, στην οποία υποτίθεται πως η ίδια έγραφε ότι «η καριέρα του Γιάννη Μπέζου τελείωσε».

Η Έλενα Ακρίτα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Προχθές έκαναν κάτι το οποίο με στεναχώρησε γιατί αφορά στον Γιάννη Μπέζο. Βγήκε κάποιος και έκανε ένα μοντάζ, ότι εγώ έγραψα πως η καριέρα του Γιάννη Μπέζου τελείωσε. Μπήκε ο κόσμος από κάτω στο Twitter και του είπε ότι δεν το έχω γράψει εγώ και δεν υπάρχει πουθενά. Άρχισε αυτό να ανακυκλώνεται. Η πλάκα είναι πως εγώ με τον Γιάννη Μπέζο, με τον οποίο διαφωνώ σχεδόν στα πάντα σε θέματα κοινωνικά, τον θεωρώ έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες ηθοποιούς ever.

Και αυτό που ο κόσμος δε ξέρει, γιατί ο Γιάννης είναι πολύ ειλικρινής και δεν θέλει να δίνει αυτόγραφα και να κάνει δημόσιες σχέσεις, είναι πως είναι ο καλύτερος συνεργάτης γιατί αγαπάει και τιμά τους συναδέλφους του. Όταν πηγαίνουν σε θίασο που είναι ο Γιάννης και η υπέροχη σύντροφός του, Ναταλία Τσαλίκη περνάνε υπέροχα. Οικονομικά, ανθρώπινα, καλλιτεχνικά. Όχι, τον χρειαζόμαστε τον Γιάννη Μπέζο».

Σύζυγος στην τηλεόραση, κουμπάρα στην αληθινή ζωή: Η αλήθεια για τη σχέση του Γιάννη Μπέζου με κορυφαία ηθοποιό

Τους έχουμε γνωρίσει ως... ζευγάρι στην τηλεόραση, που μάλιστα μνημονεύουμε ακόμη και σήμερα λόγω της σπουδαίας σειράς, που γύρισαν. Στην πραγματικότητα, όμως, ο Γιάννης Μπέζος έχει όντως κοντινή σχέση με πασίγνωστη συνάδελφό του, με την οποία είναι κουμπάροι.

Μιλάμε, φυσικά, για την Κατερίνα Λέχου, με την οποία ήταν μαζί στο «Ευτυχισμένοι Μαζί». Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός για το γάμο της, που είχε γίνει στην Πάτμο δεν γνώριζε κανείς. Ούτε καν η οικογένεια τους. Βρε ούτε καν οι κουμπάροι τους, που ήταν ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη.

Έτσι... προέκυψε να γίνουν κουμπάροι

«Οι κουμπάροι μας δεν ήξεραν ότι θα μας παντρέψουν. Ήταν τέλεια συγκυρία. Τους βρήκαμε εκεί (σ.σ. στην Πάτμο) και λέμε «παιδιά δε μας παντρεύεται;» κι εκείνοι δέχτηκαν» αποκάλυψε η Λέχου, ενώ το σχόλιο που έκανε στη συνέχεια προκάλεσε αμηχανία:

«Οι κουμπάροι στο γάμο δεν είναι τίποτα σημαντικό, συγνώμη Γιάννη μου (σ.σ. εννοεί τον Μπέζο), αλλά έτσι είναι. Αν δεν τους συναντούσαμε, θα βάζαμε ένα βοσκό, έναν απλό άνθρωπο από το νησί, κάποιον θα βρίσκαμε», είπε χαρακτηριστικά, με γνωστή προσωπικότητα της showbiz παράλληλα να επιτίθεται στον Μπέζο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share