Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ρομαντισμός και νοσταλγία από τη Λιάνα Κανέλλη: «Ωραίο πράγμα η παρέα...» (video)

Δεν έκρυψε τη μεγάλη της αγάπη η βουλευτής του ΚΚΕ

6 Νοεμβρίου 2022 16:39
Ρομαντισμός και νοσταλγία από τη Λιάνα Κανέλλη: «Ωραίο πράγμα η παρέα...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη καλεσμένη στους «Αταίριαστους» μίλησε για τον Παναθηναϊκό, το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά και για τους οπαδούς.

Στις δηλώσεις της επί του θέματος, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ρομαντική απέναντι στο άθλημα του ποδοσφαίρου, αφού τόνισε πως είναι πολύ ωραίο πράγμα η παρέα στο γήπεδο, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή της πως η ομάδα της θα πάρει τη νίκη.

Σκηνές θρίλερ για τη Λιάνα Κανέλλη στο κέντρο της Αθήνας

Πρωταγωνίστρια, σε ένα πολύ περίεργο περιστατικό υπήρξε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, καθώς το αυτοκίνητό της είχε πάρει φωτιά εν κινήσει!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση ενώ η κυρία Κανέλλη βρισκόταν στη συμβολή της Μεσογείων με την Κατεχάκη, αντελήφθη ότι το αυτοκίνητό της είχε πάρει φωτιά, αμέσως το ακινητοποίησε και κάλεσε την Πυροσβεστική.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες, που έσβησαν τη φωτιά. Τις έρευνες έχει αναλάβει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής. Η ίδια η κυρία Κανέλλη είπε, σύμφωνα με πληροφορίες ότι μέσα στη μηχανή του οχήματος βρέθηκε ένα κομμάτι πανί και ότι πριν από λίγες ημέρες είχε πάει το αυτοκίνητό της για σέρβις.

Γαβριήλ-Χρήστος Λουκίδης: Αυτός είναι ο γιος της Λιάνας Κανέλλη - Δείτε πρώτη φορά το πρόσωπό του

Η Λιάνα Κανέλλη έχει καταγράψει τη δική της διαδρομή, ούσα πρωτοπόρα ως δημοσιογράφος, αλλά και μια χαρακτηριστική προσωπικότητα στον πολιτικό χώρο, κερδίζοντας την αναγνώριση από όλους.

Δείτε επίσης: Η απαγόρευση της Λιάνας Κανέλλη στον υιοθετημένο γιο της: «Δεν θέλω να μου κάνει... Το βρίσκω ανώμαλο»

Η ίδια, άλλωστε, υπήρξε η πρώτη γυναίκα παρουσιάστρια τηλεοπτικών ειδήσεων στην ελληνική τηλεόραση - (ΕΡΤ), το 1976, η πρώτη γυναίκα διευθύντρια ιδιωτικού ραδιοφωνικού σταθμού (Τop FM), το 1988, κεντρική παρουσιάστρια ειδήσεων του πρώτου ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel επί σειρά ετών, συντάκτρια μεγάλων αθηναϊκών εφημερίδων πανελλήνιας κυκλοφορίας (Το Βήμα, Τα Νέα, Απογευματινή, Αδέσμευτος Τύπος) και περιοδικών (Ταχυδρομος, Επίκαιρα), δημιουργός και παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών («Ψηλά τα χέρια», «Ομιλείτε Ελληνικά»), εκδότρια του περιοδικού NEMECIS, πολεμική ανταποκρίτρια, συγγραφέας και στιχουργός.

Η Λιάνα Κανέλλη είναι από τις πρωτοπόρους οπαδούς της υιοθεσίας καθώς ο υιοθετημένος γιος της, Γαβριήλ είναι σήμερα 27 ετών και παραμένει “πεισματικά” μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ενώ, αντιδράσεις είχε προκαλέσει στον πολιτικό κόσμο η βίλα της στα Βόρεια προάστια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share