Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε η Μαρία Κούρκουλα

Δυστυχώς τη νίκησε ο καρκίνος

6 Νοεμβρίου 2022 16:10
Πέθανε η Μαρία Κούρκουλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέθανε πριν από λίγο η Μαρία Κούρκουλα, γνωστή αρχιτέκτονας, σύζυγος του Ανδρέα Κούρκουλα. Η Μαρία Κούρκουλα έφυγε από τη ζωή από καρκίνο, αλλά και επιπλοκές του κορωνοϊού.

Πέθανε η Μαίρη Ταράση - Θρήνος για το ελληνικό χάντμπολ

Θλίψη προκάλεσε στον χώρο του χάντμπολ η είδηση του θανάτου σε ηλικία 42 ετών της Μαίρης Ταράση. Η 42χρονη πρώην παίχτρια του Αθηναϊκού έδινε για καιρό μάχη με τον καρκίνο. Επίσης, ο Ιγκόρ Σιπνιέφσκι έφυγε από τη ζωή στα 47 του. Είχε αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, ΟΦΗ, Καβάλα και Καλλιθέα, ενώ ήταν διεθνής με την Πολωνία.

Κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή ακαδημιών του Παναθηναϊκού Κώστα Ταράση, η Μαίρη ήταν μέσα στον αθλητισμό από μικρή ηλικία.

Διάλεξε το χάντμπολ από τα σχολικά της χρόνια και αγωνίστηκε σε Κορωπί, Παράδεισο Αμαρουσίου, ΔΙΚΕΑ Νέας Ιωνίας, ΓΑΣ Καματερού και Αθηναϊκό, ενώ διατέλεσε προπονήτρια στα τμήματα υποδομής των Βριλησσίων, του Αθηναϊκού, της ΑΕΚ και του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων.

Μητέρα ενός 7χρονου κοριτσιού, η Ταράση έδωσε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Το Δ.Σ. της ΟΧΕ εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους στους οικείους της Μαίρης Ταράση.

Η οικογένεια του Αθηναϊκού handball θρηνεί σήμερα τον άδικο χαμό της Μαίρης Ταράση. Η Μαίρη μία αθλήτρια κόσμημα για το...

Posted by Athinaikos Handball on Saturday, November 5, 2022

«Καλό Παράδεισο Μαίρη…» Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια και τους οικείους της #HellenicHandballFederation

Posted by Hellenic Handball Federation - ΟΧΕ on Saturday, November 5, 2022

«Έφυγε» από τη ζωή η Βικτώρια Γκρόσου - Η γυναίκα που όρισε το μακιγιάζ στην Ελλάδα

Η κορυφαία make up artist και δασκάλα της τέχνης, Βικτώρια Γκρόσου (Victoria Grosu) έφυγε από τη ζωή. Το τελευταίο διάστημα ήταν γνωστό ότι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Η ίδια θεωρούνταν η κορυφαία στον χώρο της. Παράλληλα, πέθανε 33χρονη πρώην παίκτρια ριάλιτι με την προφητική της ανάρτηση με το ροζ φέρετο να ανατριχιάζει.

Οι ιδέες και οι τεχνικές της άφησαν το στίγμα τους στην εξέλιξη του μακιγιάζ τα τελευταία χρόνια στη χώρα, με την ίδια πάντα να πρωτοπορεί και να παρουσιάζει φρέσκα entries στον τομέα της ομορφιάς.

Θέλοντας να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της στο κομμάτι του μακιγιάζ, διοργάνωσε αμέτρητα workshops και σεμινάρια, τα οποία παρακολουθούσαν με ευλάβεια οι μαθήτριες και μαθητές της, που είναι εκατοντάδες σε αριθμό.

Όπως και οι ίδιοι περιγράφουν στα αμέτρητα συλλυπητήρια μηνύματα που έχουν γραφτεί κάτω από την ανακοίνωση του θανάτου της, η Βικτώρια Γκρόσου διακρινόταν για το πάθος της για το μακιγιάζ, ήταν άκρως φιλική και προσιτή με όλες και όλους και πάντα πρόθυμη να μοιραστεί τα μυστικά των τεχνικών της.

Μάλιστα είχε ιδρύσει τις σχολές BTC (Beauty Training Center) σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Δράμα – με πτυχία πιστοποιημένα από το υπουργείο Παιδείας – αλλά και την εταιρεία makeup4pro.gr με καλλυντικά ύψιστης ποιότητας.

Το όραμά της αποτυπώνεται στην περιγραφή που αναγράφεται στο site των σχολών της: «Έχοντας ως πιστεύω ότι “τίποτα στη ζωή δεν είναι ακατόρθωτο” ήθελα πρώτα με το δικό μου παράδειγμα να το αποδείξω για να μπορώ να είμαι η στήριξη των παιδιών μας.

Γιατί ναι, στο BTC είστε τα παιδιά μου και ο στόχος μου είναι τα παιδιά μου να κατακτήσουν τις υψηλότερες κορυφές.

Με εμπειρία άνω των 16 ετών, σπουδάζοντας και διδάσκοντας σε διάφορες χώρες και διάφορες σχολές, ήθελα να δημιουργήσω μια μοναδική μεθοδολογία, σχολή, οικογένεια που ονειρευόμουν να φοιτήσω και εγώ.

Μαζεύοντας τα πλην και τα συν σήμερα σας περιμένω στο πλευρό μου, κρατώντας την πυξίδα στο ένα χέρι και εσάς από το άλλο χέρι, να ανέβουμε με το κεφάλι ψηλά στην υψηλότερη κορυφή. Εκεί που αξίζει να είναι ένας απόφοιτος του BTC. Γιατί τα όρια είναι εκεί που τα καθορίζουμε εμείς, ενώ εδώ τα όρια δεν υπάρχουν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share