Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Κρατερός Κατσούλης «έδωσε στεγνά» την Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι κάτι που θα πρέπει να ανακοινώσει η ίδια» (Video)

«Δεν θα ήθελα να γεράσω μόνος μου»

6 Νοεμβρίου 2022 10:42
Ο Κρατερός Κατσούλης «έδωσε στεγνά» την Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι κάτι που θα πρέπει να ανακοινώσει η ίδια» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή «το Πρωινό» είχε βρεθεί ο Κρατερός Κατσούλης. Με αφορμή την νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος;» που ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί, παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα. Παράλληλα, δείτε εεδώ τις δουλειές που είχε κάνει ο Κρατερός Κατσούλης πριν καταξιωθεί ως ηθοποιός!

«Είναι κάτι που θα πρέπει να ανακοινώσει η ίδια»

Όσον αφορά την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου, την σχέση που διατηρούν αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον, ο Κρατερός Κατσούλης δήλωσε: «Έχω μιλήσει με την Κατερίνα. Το τι θα κάνει ή όχι δεν θα στο πω εγώ. Είναι κάτι που πιστεύω ότι θα πρέπει να ανακοινώσει η ίδια, όταν θεωρήσει ότι πρέπει»

Στη συνέχεια ο ηθοποιός συμπλήρωσε: «Τα παιδιά, αυτό που έχουμε συμφωνήσει και αυτό που τηρούμε, είναι ότι πάμε βάσει των θέλω και των αναγκών, γιατί είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Μένουν και μαζί μου. Τα παιδιά μπερδεύονται μόνο όταν δεν υπάρχει αγάπη. Αν υπάρχει αγάπη τα παιδιά είναι μια χαρά. Αν μέσα στην αγάπη δεν υπάρχει επικοινωνία και συνεννόηση, δεν είναι αγάπη».

Το οικογενειακό δράμα της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη: Η άγνωστη αποβολή πριν χρόνια - «Ένιωσα απαίσια...»

Για το πρώτο της παιδί πριν χρόνια είχε μιλήσει η Κατερίνα Καραβάτου, αλλά και για την αποβολή που είχε, είχε μιλήσει η Κατερίνα Καραβάτου στην Ελένη Μενεγάκη. Με την ευκαιρία, δείτε τι σόκαρε την παρουσιάστρια.

«Περιμένω κοριτσάκι και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Έχω αγοράσει όλα τα βιβλία εγκυμοσύνης και διαβάζω πόσα εκατοστά μεγαλώνει το μωρό κάθε μέρα» είχε αναφέρει η παρουσιάστρια, ενώ δεν είχε διστάσει να αποκαλύψει δημόσια την αποβολή που είχε πριν καιρό.

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που έτυχε να συλλάβω ένα παιδάκι, όμως δυστυχώς η εγκυμοσύνη δεν προχώρησε. Ένιωσα απαίσια. Τώρα ήρθε αυτή η εγκυμοσύνη και όλα πάνε.».

Καραβάτου Κρατερός Κατσούλης

Η παρουσιάστρια είχε τονίσει επίσης και τη σημαντική βοήθεια του συντρόφου της που τη βοηθούσε και τη στήριζε, όσο κανείς! Ο Κρατερός Κατσούλης ήταν αυτός που τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, βρέθηκε κοντά της.

Αν και είναι μόλις τεσσάρων μηνών τότε η Κατερίνα έλεγε πως το υπερηχογράφημα είχε δείξει πως η κορούλα της έχει ψηλά ποδαράκια και μεγάλη μύτη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share