Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Περιπέτεια» υγείας για την Ελένη Γερασιμίδου: «Έπαθα οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου»

Ανατριχιάζει με την εξομολόγησή της η ηθοποιός

6 Νοεμβρίου 2022 08:38
«Περιπέτεια» υγείας για την Ελένη Γερασιμίδου: «Έπαθα οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ Ελένη Γερασιμίδου καθώς και ο σύζυγός της, επίσης ηθοποιός Αντώνης Ξένος, άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους στην κάμερα της ΕΡΤ. Παράληλα, καλεσμένη στο «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε βρεθεί πριν χρόνια η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία τότε, μεταξύ άλλων, εξήγησε γιατί ήρθε το τέλος στην φιλία της με τον Λάκη Λαζόπουλο!

Το ζευγάρι των ηθοποιών μίλησε για το γεγονός ότι στις φωτιές του καλοκαιριού κάηκε ένα μεγάλο μέρος του σπιτιού τους στην Παλλήνη αλλά και για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της η κυρία Γερασιμίδου.

Αναλυτικά όσα είπαν στην κάμερα της ΕΡΤ

«Μέναμε από εδώ κι από εκεί. Είχαμε πολλές προσφορές και πολλή αλληλεγγύη, που ήταν πολύ συγκινητική. Δεχτήκαμε πολύ μεγάλη αγάπη. Αυτό είχε και συνέπειες και στην υγεία μας. Έπαθα οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Είχα προειδοποιήσεις. Στις 24 του μήνα, τη μέρα που έληγε το Φεστιβάλ της ΚΝΕ, πηγαίναμε προς τα εκεί και με έπιασε πολύ άσχημα ο πόνος στην καρδιά», ανέφερε αρχικά.

Πρόβλημα υγείας για την Ελένη Γερασιμίδου

«Νόμιζα λίγο επιπόλαια και με τη σιγουριά της ψυχικής δύναμης ότι δε θα πάθω τίποτα. Είχα τις προειδοποιήσεις στις οποίες δεν έδωσα σημασία. Δεν είμαστε πλούσιοι, αλλά έχουμε να φάμε. Εκτός του ότι έχουμε να φάμε, που είναι πολύ σημαντικό, έχουμε και πολλούς φίλους. Έρχονταν εδώ με τα ταψιά με φαγητό. Πέντε μέρες έρχονταν παιδιά που καθάριζαν όλα τα μπάζα και τώρα τα συνεχίζει ο Αντώνης», συμπλήρωσε η Ελένη Γερασιμίδου.

«Στέκομαι με το ζόρι...» - Ανατριχιάζει η Ελένη Γερασιμίδου

Ανατριχιαστικά είναι όσα αναφέρει η Ελένη Γερασιμίδου για όσα έχουν συμβεί στη ζωή της, με το σπίτι της να έχει καεί στις φωτιές του τελευταίου καλοκαιριού.

Η Ελένη Γερασιμίδου περιέγραψε την κατάσταση που βίωσε στις φωτιές του καλοκαιριού, και μίλησε για το σπίτι της που κάηκε ολοσχερώς.

Η δραματική έκκληση της Γερασιμίδου

«Προσπαθούμε να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας, στέκομαι με το ζόρι. Φαίνεται είναι στην μοίρα μας να ξεσπιτωνόμαστε δυστυχώς. Ευτυχώς δεν ήμουν μέσα στο σπίτι όταν καιγόταν, το εγκαταλείψαμε 4 το πρωί», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Είχα μία περιπέτεια με την υγεία μου, ευτυχώς δεν είχα καρκίνο, άλλα χειρουργήθηκα, έχω μισό αριστερό πνεύμονα», πρόσθεσε για το πρόβλημα υγείας της.

Για την στιγμή που έμαθε ότι το σπίτι της καίγεται, η Ελένη Γερασιμίδου αποκάλυψε πως, «με πήρε η γειτόνισσα να μου πει πως το σπίτι μου καίγεται, τρελάθηκα. Ήρθαμε και είδαμε το σπίτι μας να καίγεται, έβγαιναν οι φλόγες από την σοφίτα. Δεν κλαίω για τα υλικά, θα αντικατασταθούν η όχι. Κλείνω τα 73 θα ήθελα να μην φοβάμαι, άλλα φοβάμαι. Ήταν όνειρο και ανάγκη να φτιάξουμε το σπίτι μας, ζούσαμε φτωχικά σε πολλά υπόγεια»

Ο σύζυγος της ηθοποιού, Αντώνης Ξένος, σχολίασε την κατάσταση μιλώντας από τα αποκαΐδια του σπιτιού του ζευγαριού.

«Φυσάει κι έρχονται στα χέρια μου καμένα κομμάτια σαν ψίχες ανθρώπων, λες εδώ είναι ζωή και θα το αναπλάσω», είπε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share