Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αποκαλύψεις «φωτιά» Βαλάντη για Ρούλα Κορομηλά: «Με παρέσυρε και με...» (Video)

«Μου έλεγε ότι δεν είναι...»

6 Νοεμβρίου 2022 08:08
Αποκαλύψεις «φωτιά» Βαλάντη για Ρούλα Κορομηλά: «Με παρέσυρε και με...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την πορεία του στο τραγούδι, το look με το οποίο πρωτοεμφανίστηκε ως καλλιτέχνης, αλλά και τις επιρροές που δέχθηκε από τη Ρούλα Κορομηλά είχε μιλήσει ο Βαλάντης στην εκπομπή «The 2Night Show» του ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για το σπάνιο πρόβλημα υγείας που ταλαιπώρησε για χρόνια τη Ρούλα Κορομηλά

«Βγήκα ως ένα καλλιτέχνης με μούσι, δαχτυλίδια κ.ά. κι εκεί που έγινε αυτή η έκρηξη, άλλαξα εμφάνιση και στιλ κι έχασα τους φανατικούς οπαδούς. Χαλάσαμε τη συνταγή της επιτυχίας», τόνισε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Νομίζω ότι σε αυτό παρασύρθηκα από τη Ρούλα Κορομηλά γιατί θα προέκυπτε τότε μία συνεργασία με τον Λευτέρη Πανταζή και την καλλιτεχνική επιμέλεια την είχε η Ρούλα. Εκείνον τον καιρό μου έλεγε ότι δεν είναι καλό το στιλ για την Ελλάδα.

Πράγματα κι επιχειρήματα που τα άκουσα επειδή ήταν η Ρούλα. Με κούρεψε, μου έβαλε γραβάτα, κοστούμι και με έκανε έναν τραγουδιστή ίδιο με τους άλλους. Δεν έχω μιλήσει μαζί της για αυτό, ανακαλύπτεις το λάθος μετά. Δεν κατηγορώ», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Άλλο «πρόσωπο» για τη Ρούλα Κορομηλά: «Ερχόταν με την πεταλούδα από το νοσοκομείο για...»

Στο Happy Day και τον Δημήτρη Παπανώτα είχε παραχωρήσει συνέντευξη πριν καιρό η Λόλα Νταϊφά, η οποία είχε μιλήσει, μεταξύ άλλων, για την εργατικότητα της Ρούλας Κορομηλά. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο παρουσιαστής που δεν άντεξε παραπάνω από δύο μέρες στο πλευρό της.

Η σιδηρά κυρία των δημοσίων σχέσεων της ιδιωτικής τηλεόρασης αποκάλυψε πως ποτέ δεν έφυγε βίαια από την ΕΡΤ η Ρούλα Κορομηλά για να πάει στον ΑΝΤ1.

Με πολλά χρόνια καριέρας στις πλάτες της, η ίδια ξέρει την τηλεόραση καλύτερα από τον καθένα.

Λόλα Νταϊφά

Μάλιστα, η Λόλα Νταϊφά δε δίστασε να αναφέρει στην κάμερα πως η Ρούλα Κορομηλά ήταν τόσο δουλευταρού, που ερχόταν άρρωστη από το νοσοκομείο με την πεταλούδα στο χέρι για να κάνει εκπομπή.

Ο άνδρας που έκανε τη Ρούλα Κορομηλά να τον αποθεώσει: «Θέλει κότσια αυτό - Μπράβο του!»

Με αποθεωτικά λόγια για τον Τούρκο σέντερ, Ενές Καντέρ, μίλησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter η Ρούλα Κορομηλά.

Η γνωστή παρουσιάστρια έστειλε με αυτόν τον τρόπο μήνυμα στήριξης στον ΝΒΑer, που αυτές τις μέρες βρέθηκε στη χώρα μας.

Η ανάρτησή της αναφέρει:

«Ο Ενες Καντερ ,ο Τούρκος μπασκετμπολίστας μας λέει ποσο αγαπάει κ στηρίζει την Ελλάδα κ τολμά να αποκαλεί δημόσια δικτάτορα τον Ερντογαν. Θέλει κότσια όλο αυτό . Μπραβο του.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share