Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Δεν είχε το κατάλληλο μποξεράκι..." - Αναστάτωση με την σκηνή του Νίκου Σεργιανόπουλου (video)

Το άγνωστο περιστατικό με τον ηθοποιό

5 Νοεμβρίου 2022 17:59
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ηρομαντική κομεντί Δύο Ξένοι προβλήθηκε από το 1997 έως το 1999 μέσα από την συχνότητα του Mega. Ο έρωτας του Κωνσταντίνου Μαρκορά και της Μαρίνας Κουντουράτου καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθούσε τις περιπέτειες του. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος, η Εβελίνα Παπούλια, η Ντίνα Κώνστα, η Χρυσούλα Διαβάτη, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ξεχώρισαν μέσα από τους ρόλους τους. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του ψυχιάτρου του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Στην ενότητα Vintage Stories του Πάμε Δανάη, ο Οδυσσέας Σταμούλης θυμήθηκε άγνωστες ιστορίες από την περίοδο των γυρισμάτων της σειράς.

«Έχω γυρίσει στην Αθήνα με πρωινή πτήση από Θεσσαλονίκη όπου παίζω σε θέατρο, για να κάνω μια σκηνή ένα γύρισμα στους Δύο Ξένους. Τρέχω στα στούντιο να κάνω τη σκηνή ώστε να προλάβω την πτήση μετά να ξαναγυρίσω γιατί το βράδυ πρέπει να παίξω στο θέατρο στη Θεσσαλονίκη. Φτάνω εκεί και το γύρισμα κολλάει και δεν γίνεται με τίποτα. Ποιο ήταν το πρόβλημα; Ότι έπρεπε να παίξει ο Νίκος Σεργιανόπουλος μία σκηνή με ένα μποξεράκι και δεν του είχαν το κατάλληλο. Εκείνη την ώρα έτρεξε ένας πιτσιρικάς βοηθός να πάει σε ένα σουπερμάρκετ να αγοράσει ένα άλλο και όλο το γύρισμα καθυστερούσε διότι όπως μου είπε τότε η διευθύντρια παραγωγής: Είναι το βρακί του πρωταγωνιστή», θυμήθηκε ο ηθοποιός.

«Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν ένα πάρα πολύ γλυκό και κλειστό παιδί. Παρ’ ότι παίξαμε τόσες σκηνές και μοιραζόμασταν και το ίδιο καμαρίνι, δεν μπορώ να πω ότι ξέραμε πολλά ο ένας για τον άλλον κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων», εξομολογήθηκε ο Οδυσσέας Σταμούλης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share