Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Νυχτοπερπατήματα» για τον Άγγελο Λάτσιο - Τα «έσπασε» στα μπουζούκια δίχως την Γαία Μερκούρη!

Η φωτογραφία που δημοσίευσε με την νονά του, Νατάσα Θεοδωρίδου

5 Νοεμβρίου 2022 13:30
«Νυχτοπερπατήματα» για τον Άγγελο Λάτσιο - Τα «έσπασε» στα μπουζούκια δίχως την Γαία Μερκούρη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το έριξε έξω το βράδυ της Παρασκευής 4/11 ο Άγγελος Λάτσιος, ο οποίος πήρε τους φίλους του και όλοι μαζί πήγαν να διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η νονά του, Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη διατηρεί μια υπέροχη σχέση με την τραγουδίστρια και τρέφουν μεγάλη αδυναμία και αγάπη ο ένας για τον άλλον, το ίδιο φυσικά και η παρουσιάστρια μαζί της, μιας και από φίλες έγιναν και κουμπάρες.

Για αυτό λοιπόν ο Άγγελος θέλησε να ακούσει την νονά του να τραγουδά μαζί με την παρέα του και μάλιστα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και μια φωτογραφία της, κατά την διάρκεια της εμφάνισής της.

Νατασα Θεοδωριδου νονα Αγγελου Λατσιου στα μπουζουκια

Ερωτευμένοι στην παραλία Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη: Η χαλαρή βόλτα και το τρίτο πρόσωπο (photos)

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη έχουν βρει τον έρωτα ο ένας στα μάτια του άλλου τον τελευταίο καιρό, ωστόσο οι φήμες για «σύννεφα» στη σχέση τους ολοένα και πληθαίνουν.

Μέχρι πρότινος οι κοινές τους αναρτήσεις ήταν συχνές, ωστόσο τις τελευταίες μέρες είχαν «αποσυρθεί» από τα social media, ενώ γιος πασίγνωστου ηθοποιού έχει έρθει πολύ κοντά με την 18χρονη Γαία.

Παρ' όλα αυτά το ζευγάρι έβαλε τέλος στις φήμες καθώς η Γαία Μερκούρη δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από μια βόλτα στην παραλία στην οποία συνοδευόταν από το γιο της Ελένης Μενεγάκη.

Παρ' όλα αυτά, το νεαρό ζευγάρι δεν ήταν μόνο του, καθώς όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες είχε παρέα ένα φίλο του.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share