Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ραγίζει καρδιές η Σίσσυ Χρηστίδου: «9 μήνες από τότε που ξεκίνησε το ταξίδι σου στο φως... μου λείπεις!»

Δεν ξεχνά στιγμή την αγαπημένη της μαμά και το δείχνει

4 Νοεμβρίου 2022 21:19
Ραγίζει καρδιές η Σίσσυ Χρηστίδου: «9 μήνες από τότε που ξεκίνησε το ταξίδι σου στο φως... μου λείπεις!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μια ανάρτηση στα social media η Σίσσυ Χρηστίδου εκφράζει για άλλη μια φορά την μεγάλη απώλεια της μητέρας της από το πλευρό της.

Με αφορμή την συμπλήρωση 9 μηνών από τον θάνατο της μητέρας της, η παρουσιάστρια του Mega έκανε τη νέα της σχετική ανάρτηση στο instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τις αγαπημένες φωτεινές μαργαρίτες γράφοντας: «9 μήνες από τότε που ξεκίνησε το ταξίδι σου στο φως.. μου λείπεις…» έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου για την μητέρα της, Μήνα Χρηστίδου η οποία τον περασμένο Φεβρουάριο έφυγε από τη ζωή.

«Κοκάλωσε» ο Θοδωρής Μαραντίνης: Η αντίδραση του όταν ρωτήθηκε για τη δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Λίγες εβδομάδες μετά τη δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου αναφορικά με τη διατροφή των παιδιών τους, ο Θοδωρής Μαραντίνης εντοπίστηκε από την κάμερα του Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για την αντιπαράθεση με την πρώην σύζυγό του, ωστόσο αρνήθηκε να απαντήσει.

«Τελικά τι έγινε, έχετε καταθέσει για συνεπιμέλεια;» ήταν η ερώτηση, με τον Θοδωρή Μαραντίνη να προσπερνά τη δημοσιογράφο.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day:

«Της έχω δώσει πολλά λεφτά, πάνω από...» - Κόλαφος για την Χρηστίδου ο Θοδωρής Μαραντίνης

Το... σήριαλ του διαζυγίου της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη συνεχίζεται κανονικά, με τον τραγουδιστή να έχει καταδικαστεί για το θέμα της διατροφής των παιδιών τους και το δικηγόρο του να τοποθετείται στο «Πρωινό».

Ο Δημήτρης Δουλιώτης σημείωσε ότι πρωταρχική επιθυμία του Θοδωρή Μαραντίνη είναι ο σεβασμός των δύο ανήλικων τέκνων του και αυτός είναι και ο λόγος που μέχρι σήμερα δεν είχε τοποθετηθεί η δική του πλευρά.

Οι ισχυρισμοί της πλευράς Μαραντίνη

«Ήταν ένα ποινικό δικαστήριο, το οποίο έχει εφεσιβληθεί (έχει ασκηθεί έφεση) και επομένως η υπόθεση αυτή εκκρεμεί και θα πρέπει αναφορικά με αυτό να μην κάνω κάποιο σχόλιο. Δεν έχει κριθεί η συγκεκριμένη υπόθεση. Αυτό που αφορά τον κόσμο να ακουστεί είναι ότι από τη στιγμή που έχει εφεσιβληθεί αυτή η απόφαση, δεν έχει κριθεί οριστικά και τελεσίδικα. Οπότε αναμένουμε» είπε αρχικά ο δικηγόρος του Θοδωρή Μαραντίνη.

«Ο κ. Μαραντίνης κατέβαλε για ικανό χρονικό διάστημα στο ακέραιο τη διατροφή. Ο λόγος που κάποια στιγμή έκανε μερικές καταβολές ήταν μέσα στο 2020, δεδομένου ότι εξαιτίας του κορονοϊού υπέστη τεράστιο πλήγμα όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα με αποτέλεσμα τη συρρίκνωση των εισοδημάτων των καλλιτεχνών. Θα την εξοφλήσει το συντομότερο δυνατό και το γνωρίζει αυτό η κα Χρηστίδου.

Δεν έχει υπάρξει μήνας από το 2019 που χώρισε αυτό το ζευγάρι που ο κ. Μαραντίνης δεν έχει καταβάλλει διατροφή για τα παιδιά του, πλήρως ή μερικώς, και φυσικά ενδεικτικά να σας πω πως από το 2019 μέχρι σήμερα, έχει καταβάλλει διατροφή και δίδακτρα –παρά το όποιο υπόλοιπο- άνω των 110.000 ευρώ. Ο άνθρωπος προσπαθεί να ορθοποδήσει μετά από όλο αυτό το πλήγμα και σήμερα ήταν απαραίτητη η παρουσία μου. Το σύνολο των σχολικών υποχρεώσεων καλύπτεται από τον κ. Μαραντίνη» συνέχισε ο κ. Δουλιώτης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως σημείωσε, επίσης, ο συνήγορος του frontman των Onirama, ο Θοδωρής Μαραντίνης μένει 3 φορές την εβδομάδα με τους δύο γιους του. «Αυτό ισοδυναμεί με ένα ντε φάκτο καθεστώς συνεπιμέλειας, μίας άτυπης συνεπιμέλειας και ούτως ή άλλως ήταν αυτή η επιθυμία του από την αρχή. Είναι ένας πατέρας που δίνει τη ζωή του γι’ αυτά τα παιδιά, έχει σταθεί γι’ αυτά σε κάθε στάδιο της ζωής του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share