Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ηχηρό ξέσπασμα Θέμη Αδαμαντίδη: «Η στιγμή που με δείχνει να σπρώχνω τη δημοσιογράφο ήταν μια...» (video)

«Βγήκε από τα ρούχα του» ο τραγουδιστής

4 Νοεμβρίου 2022 18:43
Ηχηρό ξέσπασμα Θέμη Αδαμαντίδη: «Η στιγμή που με δείχνει να σπρώχνω τη δημοσιογράφο ήταν μια...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γνωστός τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη σχέση του με τη σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη.

Ο γνωστός τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη σχέση του με τη σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη, στα πέντε παιδιά του και κατά πόσο τους δίνει συμβουλές, αλλά και στο περιστατικό που είχε στα τέλη του Σεπτέμβρη έξω από τα δικαστήρια με άλλη ρεπόρτερ της ίδιας εκπομπής όταν εκείνη τον είχε πλησιάσει για δηλώσεις.

Δείτε επίσης: Θέμης Αδαμαντίδης: Αυτό το δώρο έκανε η μητέρα του στη Βαρβάρα Κίρκη πριν φύγει από τη ζωή

Όσον αφορά τη σύντροφό του ο ίδιος επεσήμανε: «Αυτό είναι το παν. Το να είσαι καλά με τον άνθρωπό σου. Η σχέση μου με τη Βαρβάρα Κίρκη είναι μια χαρά, όλα είναι καλά».

«Μια επισήμανση μόνο θέλω να κάνω. Εκείνο το πρωινό που πήγαινα σε κάποιο δικαστήριο έτσι όπως περπατούσα φάνηκε ότι πάω να αποφύγω με κάποιον βίαιο τρόπο τη δημοσιογράφο. Η στιγμή που με δείχνει να σπρώχνω τη δημοσιογράφο ήταν μια παρανόηση λόγω μοντάζ. Δεν θα έπρεπε να με κρίνει με αυτό που είδε γιατί θα έπρεπε να το ψάξει λίγο καλύτερα», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Τέλος, με αφορμή τις ιστορίες παιδεραστίας που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, ο Θέμης Αδαμαντίδης, όντας πατέρας πέντε παιδιών, αναφέρθηκε στη σχέση που έχει μαζί τους.

«Είναι πολύ βαρύ αυτό που ακούγεται συνέχεια και όσα παίζονται στην τηλεόραση συνέχεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πιστεύω ότι προκαλούν μεγάλο πόνο και ανασφάλεια στα μικρά παιδιά. Ίσως να μη χρειάστηκε, αλλά εγώ πολύ σπάνια έχω παρέμβει ή έχω δώσει συμβουλές στα παιδιά μου», δήλωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share