Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δεν το γνώριζε ούτε η Κατερίνα Καραβάτου: Αυτές τις δουλειές είχε κάνει ο Κρατερός Κατσούλης πριν καταξιωθεί ως ηθοποιός

Το είχε αποκαλύψει ο ίδιος!

4 Νοεμβρίου 2022 16:45
Δεν το γνώριζε ούτε η Κατερίνα Καραβάτου: Αυτές τις δουλειές είχε κάνει ο Κρατερός Κατσούλης πριν καταξιωθεί ως ηθοποιός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κρατερός Κατσούλης μπορεί να είναι εδώ και χρόνια ένας καταξιωμένος ηθοποιός και να έχει υπάρξει και παρουσιαστής στο πλευρό της πρώην συζύγου του, Κατερίνας Καραβάτου, αλλά δεν ήταν πάντα στη ζωή του όλα στρωμένα με ροδοπέταλα. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο ίδιος για το διαζύγιο του πριν λίγο καιρό.

Γεννημένος στη Γενεύη το 1971, η οικογένεια του αναγκάστηκε να μεταναστεύει, καθώς ο πατέρας του λόγω της δικτατορίας στην Ελλάδα, είχε ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Ελβετία και ζούσε εκεί με τη σύζυγό του.

«Έχω πολλές όμορφες εικόνες από τη Γενεύη. Θυμάμαι ένα υπέροχο σπίτι με έναν πλακόστρωτο δρόμο, πάρκα, παιδικούς σταθμούς, αλλά και τους πρώτους μου φίλους» είχε εξομολογηθεί στο People ο Κρατερός Κατσούλης.

μητέρα Κρατερού Κατσούλη

Οι άγνωστες δουλειές του Κρατερού Κατσούλη πριν την καταξίωση

Το 1974, μετά το τέλος της δικτατορίας, επιστρέφουν στην Ελλάδα, στο Παγκράτι. «Ο Κρατερός μεγάλωσε με καλλιτεχνικές ανησυχίες, καθώς η μητέρα του, Άνια, ήταν εικαστικός, ενώ ο πατέρας του, Ανδρέας, είναι γλύπτης, ζωγράφος και πολιτικός» είχε δηλώσει στο People παιδικός του φίλος. Υπήρξε άραγε κάποιο σημάδι από την παιδική του ηλικία που προμήνυε πως θα γίνει ηθοποιός; «Θεωρώ πως όλο αυτό έγινε κάπως τυχαία. Δεν υπήρχε κάποιο ερέθισμα, αλλά ορισμένοι οικογενειακοί φίλοι, που είχαν σχέση με το χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης». Πριν γίνει ηθοποιός, έκανε πολλές δουλειές, προκειμένου να βγάζει το χαρτζιλίκι του. «Έχω δουλέψει σε γραμματειακή υποστήριξη, σε εξωτερικές δουλειές με μηχανάκι, αλλά και ως μπάρμαν. Έκτοτε, οι υπόλοιπες δουλειές που έκανα είχαν να κάνουν με το θέαμα. Έχω κάνει απαγγελίες με τη σπουδαία μαέστρο Ψυχώ Παπαστεφάνου, αλλά και ραδιόφωνο στον Galaxy και στο Sfera».

Κρατερός Κατσούλης νέος

Η είσοδος στην τηλεόραση


To 1980, σε ηλικία μόλις 9 ετών, ο Κρατερός Κατσούλης πρωταγωνιστεί στην παιδική τηλεταινία Τα Μουστάκια του Ήλιου της ΕΡΤ, ενώ λίγους μήνες αργότερα παρουσιάζει στο ίδιο κανάλι την παιδική εκπομπή Κατασκευές, στην οποία παραγωγός ήταν η μητέρα του. Η πρώτη δουλειά ως ενήλικος είναι το 1990 στη σειρά Φάκελος Αμαζών του Μανούσου Μανουσάκη στον ΑΝΤ1.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share