Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στιγμές απέραντης θλίψης για τη Μάριον Μιχελιδάκη - «Δεν έχω λόγια...»

«Ευαγγελία μου, συλλυπητήρια» είπε απευθυνόμενη στη σύζυγο του εκλιπόντος δημοσιογράφου

4 Νοεμβρίου 2022 16:38
Στιγμές απέραντης θλίψης για τη Μάριον Μιχελιδάκη - «Δεν έχω λόγια...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με την είδηση του θανάτου του Αντώνη Σκυλλάκου ξεκίνησε την εκπομπή της το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Νοεμβρίου η Μάριον Μιχελιδάκη.

Η παρουσιάστρια του «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» ξαφνιάστηκε με τον χαμό του συναδέλφου της, Αντώνη Σκυλλάκου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή και θέλησε να πει δυο λόγια τόσο στο τηλεοπτικό κοινό, όσο και στην οικογένεια του δημοσιογράφου.

«Θέλουμε να πούμε ένα αντίο, μια απώλεια στο δημοσιογραφικό κόσμο. Έφυγε σήμερα (4/11) το πρωί ο Αντώνης Σκυλλάκος, ένας άνθρωπος τον οποίο είχαμε πραγματικά συναντήσει, εγώ από τα πρώτα βήματα της δικής μου πορείας στον ΣΚΑΙ. Ένας άνθρωπος με μεγάλη πορεία στη δημοσιογραφία» είπε αρχικά η Μάριον Μιχελιδάκη.

«Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τη σύζυγό του, την Ευαγγελία που επίσης ήμασταν μαζί από τον ΣΚΑΙ και μετά μαζί με την Ευαγγελία στην ΕΡΤ. Δεν έχω λόγια, Ευαγγελία μου! Συλλυπητήρια πραγματικά και στο παιδάκι τους» κατέληξε.

Ο Αντώνης Σκυλλάκος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών. Η κηδεία του δημοσιογράφου θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (5/11) στο κοιμητήριο των Μελισσίων. Ο Αντώνης Σκυλλάκος ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Ευαγγελία Μπαλτατζή με την οποία είχαν αποκτήσει μια κόρη, τη Χριστιάννα.

Μάριον Μιχελιδάκη: Αυτός ο πασίγνωστος δημοσιογράφος ήταν ο πρώην σύζυγός της

Η Μάριον Μιχελιδάκη είναι πολλά χρόνια στο χώρο και είναι μία καταξιωμένη δημοσιογράφος του ραδιοφώνου, των εντύπων αλλά και της τηλεόρασης.

Μέτα από μία πολυετή παρουσία στην δημόσια τηλεόραση η γνωστή δημοσιογράφος κάνει το πέρασμα της στην ιδιωτική τηλεόραση και συγκεκριμένα στην μεσημεριανή εκπομπή του Open "Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον". Με την ευκαιρία, δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή.

Ο γάμος με τον δημοσιογράφο Βασίλη Νομικό, το διαζύγιο και η κόρη της Ναυσικά

Η ίδια έχει παντρευτεί στο παρελθόν με τον Βασίλη Νομικό ενώ αργότερα τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στη Real News έχει δηλώσει ότι υπήρξε για 12 χρόνια παντρεμένη με τον παρουσιαστή Βασίλη Νομικό, ενώ μετράνε πλέον ήδη 7 χρόνια διαζυγίου.

Στη συνέντευξη αυτή είχε παραδεχτεί επίσης πως «η ζωή επιφυλάσσει εκπλήξεις, άλλοτε δυσάρεστες, όπως διαζύγιο, γιατί δεν παντρεύεσαι για να χωρίσεις, και άλλοτε ευχάριστες, που περιμένεις να έρθουν».
Επιπλέον, η Μάριον Μιχελιδάκη είχε μιλήσει για τη ζωή μετά το διαζύγιο και το πώς διαχειρίστηκε την κόρη της, Ναυσικά, στο χωρισμό, καθώς όταν αυτός ήρθε, το παιδί της ήταν περίπου 11 ετών, λέγοντας στο The 2Night Show:

«Θεωρώ ότι ωραία είναι να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και εκεί που νιώθουμε ότι δεν θα τα καταφέρουμε, καλύτερα ο καθένας να τραβήξει το δρόμο του. Αλλά να είμαστε μαζί για το παιδί! Άρα εγώ που δεν είχα βιώματα -αυτό που λένε το στερεότυπο, “παιδί χωρισμένων γονιών”, δεν το ένιωσα ποτέ- και η κόρη μου όσο πια έχει μεγαλώσει, που έχει φτάσει κοντά 18, ίσως και να έχει δει και την αγωνία στα μάτια μου μερικές φορές όταν ρωτάω κάποια πράγματα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share