Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Με τεράστιο μπαλκόνι και θέα το πέλαγος - Αυτό είναι το νέο σπίτι της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη μετά το Survivor 5 (photos)

Εκεί ξεκινούν την νέα τους ζωή

4 Νοεμβρίου 2022 09:15
Με τεράστιο μπαλκόνι και θέα το πέλαγος - Αυτό είναι το νέο σπίτι της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη μετά το Survivor 5 (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης συνεχίζουν στην νέα τους ζωή μετά το Survivor 5 και τη συμμετοχή του δεύτερου, έχοντας αναφερθεί μεταξύ άλλων και στο πού θα ξόδευε τα χρήματα από το ριάλιτι.

Μπορεί να μην βγήκε νικητής του ριάλιτι τελικά, αλλά αυτό του το όνειρο έγινε πραγματικότητα! Το καλοκαίρι, και συγκεκριμένα τον Αύγουστο, η Μαρία Αντωνά είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στην εκπομπή που συμμετέχει, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», «Δεν έχω μετακομίσει ακόμη αλλά βρισκόμαστε σε μια διαδικασία που το σπίτι είναι γεμάτο με κούτες και βαλίτσες. Να δώσω πολλά φιλάκια στο αγόρι μου». Αυτό το «δεν έχω μετακομίσει ακόμη», πλέον δεν ισχύει, αφού εδώ και λίγο καιρό το ζευγάρι μένει στο νέο τους σπίτι!

Η Μαρία Αντωνά έχει ήδη διαλέξει το αγαπημένο της σημείο στο σπίτι και θέλησε να το μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η ίδια λοιπόν, σε ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share