Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανατροπή από Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήμουν σε μία ζώνη και έμαθα...»

Τι αποκάλυψε για πρώτη φορά;

4 Νοεμβρίου 2022 09:09
Ανατροπή από Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήμουν σε μία ζώνη και έμαθα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει εδώ και ένα χρόνο ανάμεσα στους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα με τον Γιώργο Τσαλίκη αποτέλεσε θέμα συζήτησης στην εκπομπή Happy Day.

Με αφορμή τα όσα ισχυρίζονται οι δυο πλευρές, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θυμήθηκε ένα περιστατικό από το παρελθόν.

«Επειδή έχει τύχει και σε μένα στα 20 χρόνια που είμαι σε αυτόν τον χώρο να κάνω μία ζώνη και να μάθω από ένα δελτίο Τύπου ότι ήρθε κάποιος, όταν υπάρχει μία προσωπική επαφή με έναν άνθρωπο, αυτό που περιμένεις είναι ένα τηλέφωνο. Το ότι το κανάλι δεν θα σε ενημερώσει είναι ξεκάθαρο, γιατί το κανάλι είναι επιχείρηση και κάνει τη δουλειά του» σχολίασε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι που κάνουν τη διαφορά».

Δείτε όσα δήλωσε:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή «την είπε» στον Φώτη Σεργουλόπουλο: «Με είχε προσβάλλει»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είχε βρεθεί καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού και της εκπομπής « Καλύτερα δεν γίνεται», όπου μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα προσωπικά του. Με την ευκαιρία, δείτε την απίστευτη ερώτηση που το έκανε ο γιος του.

Η εκπομπή «Happy Day» σχολίασε την συνέντευξή του με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να είναι ιδιαίτερα δεικτική απέναντί του. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής δήλωσε ότι ενώ εκείνος δεν έχει προσβάλει ποτέ κανέναν, τον ίδιο τον έχουν προσβάλλει πολλοί. Τότε, η Τσιμτσιλή θυμήθηκε ένα περιστατικό με αυτήν και «έριξε» τα καρφιά της:

«Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μού έκανε εντύπωση για αυτή την αποστροφή που έβγαλε προς κάποια τηλεοπτικά πρόσωπα και εξέφρασε στον καναπέ της Ναταλίας. Μου κάνει εντύπωση γιατί είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ, της παρέας, που έχει δουλέψει σε αυτό τον χώρο πάρα πολλά χρόνια, ευγενής και δεν ήξερα ότι έχει πληγωθεί και έχει σιχαθεί τόσο πολύ αυτό τον χώρο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Θυμάμαι πως κάποια στιγμή η Μαρία και ο Φώτης με είχαν σχολιάσει όπως δεν με έχει σχολιάσει άνθρωπος! Τόσο έντονα που ήταν στα όρια του προσβλητικού και μάλιστα, μετά από πολλά χρόνια, έτυχε να το κουβεντιάσουμε και πήγα καλεσμένη στην εκπομπή τους. Θέλω να πω πως, όταν είσαι ο άμεσα σχολιαζόμενος και θιγόμενος, ποτέ δεν ξέρει αυτός που σχολιάζει που εσύ ενοχλείσαι. Μπορεί ο Φώτης με την Μαρία να νόμιζαν πως κάνουν έναν αμιγώς χιουμοριστικό σχολιασμό αλλά κάποιες φορές τα πρόσωπα που σχολίαζαν να ένιωθαν όπως νιώθει τώρα ο Φώτης».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share