Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βασίλης Μπισμπίκης: «Ο γάμος με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη ήταν ένας...» - Όσα έλεγε πριν τη Δέσποινα Βανδή

Τι είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του;

3 Νοεμβρίου 2022 20:30
Βασίλης Μπισμπίκης: «Ο γάμος με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη ήταν ένας...» - Όσα έλεγε πριν τη Δέσποινα Βανδή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή είναι ένα από τα ζευγάρια που απασχόλησαν ιδιαίτερα και παρότι στις αρχές ήταν διακριτικοί και προσπάθησαν να προστατέψουν την σχέση τους, πλέον δεν έχουν τίποτα να κρύψουν και εκδηλώνουν τον έρωτα τους. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της πρώην συζύγου του ηθοποιού.

Ο γνωστός ηθοποιός που ήταν μαζί με την πρώην σύζυγο του για 15 χρόνια, έχει μεγάλη αδυναμία στο μοναχογιό του, Μιχάλη.

Ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του είχε πλέξει το εγκώμιο στην πρώην, πλέον, σύζυγό του, λέγοντας πως τον κάνει να γίνεται καλύτερος.

Βασίλης Μπισμπίκης Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Χαρακτηριστικά είχε δηλώσει στο «Εγώ»: «Αυτό που φοβάμαι είναι ο εαυτός μου, πως θα διαχειριστώ όλη αυτή τη δημοσιότητα, πως θα με επηρεάσει όλο αυτό το πράγμα, για να μη χάσω το στόχο μου. Φοβάμαι μην “ψωνιστω”, μην πάθω αυτό που παθαίνουν όλοι οι ηθοποιοί που βγαίνουν απότομα. Με την Κωνσταντίνα ο γάμος ήταν ένας όρκος αγάπης που πήραμε μεταξύ μας. Η Κωνσταντίνα έχει ένα χάρισμα: είναι ειλικρινής κι έχει μια ψυχή πολύ αληθινή. Αυτό εμένα με κάνει να γίνομαι καλύτερος. Αυτό έχει αλλάξει σε μένα η Κωνσταντίνα. Θέλω να γίνομαι καλύτερος»

Τα τρυφερά λόγια της Δέσποινας Βανδή στον Βασίλη Μπισμπίκη - «Η ζωή μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία»

Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου όπου και μίλησε για την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη όπως δεν έχει ξαναμιλήσει ποτέ. Με την ευκαιρία δείτε πώς ήταν ο ηθοποιός στα νιάτα του χωρίς μούσια ούτε γκρίζα μαλλιά.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και αναφέρθηκε τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Δέσποινα Βανδή σχολίασε μεταξύ άλλων τη σχέση της με τον Νίκο Κοκλώνη, τα παιδιά της, την παρουσία της στην τηλεόραση, αλλά και στην πορεία που έχει διαγράψει στο θέατρο.

Δέσποινα Βανδή: Ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον Βασίλη Μπισμπίκη στα 50

Η τραγουδίστρια μίλησε εκτενώς και για τον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ τόνισε πως νιώθει σαν η ζωή, να της έδωσε μία ακόμα ευκαιρία στην αγάπη:

«Ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτας. Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική. Ο Βασίλης με έπιασε από το χέρι και μου είπε ότι μπορούμε να κάνουμε αυτή τη βόλτα στη ζωή μαζί. Ήμουν φοβισμένη στην αρχή. Αυτό που ερωτεύτηκα στον Βασίλη είναι η αλήθεια του. Έχει μεγάλη δύναμη ψυχής και πολλή αγάπη μέσα του για όλους. Με τον Βασίλη κούμπωσαν οι ψυχές μας. Είμαι ευτυχισμένη που είμαι με τον Βασίλη, γεμίζει με χαρά την κάθε μου ημέρα… Έριξε όλες μου τις άμυνες».

Ολόκληρη η συνέντευξη:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share